Språkresor till Eastbourne

Bra, 421 omdömen

Flyg iväg till den soligaste staden i Storbritannien och lär dig engelska i Eastbourne, en populär badort vid Englands vackra sydkust. Bara en och en halv timme från London erbjuder denna lilla kuststad en avslappnad och trevlig atmosfär - den perfekta miljön för att studera engelska utomlands och njuta av den typiska brittiska kulturen! Plugga engelska i Eastbourne och spendera din tid på att koppla av på stranden, promenera på klipporna och äta fish and chips tillsammans med många andra studenter. Välj en kurs i engelska i Eastbourne och starta din brittiska språksemester nu!

 
Språkresor till Eastbourne
Eastbourne
1 / 10
Engelska skolor i Eastbourne

En spännande kust, fantastiska stränder och strandpromenader - allt detta kan bli ditt när du studerar engelska i Eastbourne! Många internationella elever reser till denna välkomnande kuststad för att lära sig engelska utomlands, och du kan studera med dem. Våra partnerskolor ligger bara en kort promenad från det livliga centrumet, nära stranden, Wish Tower och Compton Park, så du kan uppleva stadslivet som en lokalbo på din engelska språkresa till Eastbourne.

Varför studera engelska i Eastbourne?

esl Eastbourne language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Eastbourne är en livlig stad fylld av internationella studenter och utlänningar som alla kommer för att få ett smakprov på det goda gammaldags badortslivet - kontakta oss för mer information om att bo i Eastbourne.
 • Oavsett om du vill promenera längs Eastbourne Pier, njuta av konst på Towner Art Gallery eller bara äta på de livliga pubarna och restaurangerna i centrum, så kommer det att finnas mycket för dig att utforska när du studerar engelska i Eastbourne.
esl Eastbourne language stay 3 column 2
Resande
 • Eastbourne ligger inom bekvämt reseavstånd till många fantastiska engelska sevärdheter, inklusive de fantastiska South Downs - perfekt när du vill ha en paus från att plugga engelska i Eastbourne!
 • På din kurs i engelska i Eastbourne kan du gå en promenad längs de ikoniska klipporna Seven Sisters eller besöka det stora Herstmonceux Castle för att uppleva litet av Englands historia!
esl Eastbourne language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Den här populära badorten är full av aktiviteter som du kan prova på under din språkkurs utomlands, från vattensporter till vandringar.
 • När du studerar engelska i Eastbourne kan du ta en cykeltur längs South Downs Way eller utforska den vackra kusten med paddleboarding eller paddling!

Populära frågor om att studera engelska i Eastbourne:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Eastbourne?

Våra kurser i engelska i Eastbourne börjar från 451 euro (368 pund) per vecka och att äta ute i staden är också överkomligt. En genomsnittlig restaurangmåltid kostar 17 euro (15 pund). Eastbourne är lätt att utforska till fots, men om du behöver resa längre är lokala bussar billigare för dig under 19 år och kostar bara 19:50 euro (17:50 pund) för ett veckokort. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa till Eastbourne!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Eastbourne?

 • Denna välkomnande kuststad ger dig många möjligheter att komma ut och öva din engelska med utlänningar, lokalbefolkning och studenter och det finns gott om närliggande städer att utforska om du känner för ett äventyr!
 • Yrkesverksamma kan dra nytta av stadens närhet till London på sin kurs i engelska i Eastbourne, medan yngre resenärer kommer att njuta av att utforska de många aktiviteterna i staden, från sport till kultur.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Eastbourne?

Våra partnerskolor erbjuder ett antal kurser i engelska i Eastbourne oavsett om du är en nybörjare som vill träffa andra unga studenter eller en yrkesarbetande som söker en avancerad affärskurs. Några av språkkurserna utomlands som våra partner erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå inklusive intensivkurser
 • Kombinerade kurser med allmän engelska och affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för IELTS 
 • Intensiva sommarprogram på engelska för 13- till 17-åringar

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Eastbourne?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig