ESL india language stay

Indien

Bra, 88 omdömen
Vill du lära dig Hindi utomlands? Hitta din favoritplats i Indien!

Språkresor Indien

Indien är ett land som har så mycket variation i sin geografi och kultur att du kan spendera år med att utforska det och fortfarande bara skrapa ytan av vad landet har att erbjuda. Att studera hindi i Indien låter dig utforska detta otroliga land på ett sätt som de flesta resenärer inte kan.

Genom ditt språkprogram i Indien kommer du att bli totalt fördjupad i den kultur som omger språket och uppmuntras att prata med lokalbefolkningen utanför klassrummet. Även om detta kommer att bli en bra språkinlärningsövning, är det också ett perfekt sätt att hitta den bästa maten, nöjena och aktiviteterna i landet. Indierna är glada att dela med sig av sin kultur och att kommunicera på hindi är ett vattentätt sätt att skapa en omedelbar kontakt. När du lavslutat ditt program kommer du att upptäcka att studierna i hindi i Indien var ett av de bästa valen att göra för din karriär! Som ett språk med mer än 500 miljoner som har det som modersmål, får du tillgång till en helt ny sida av den ekonomiska världen.

Hindi kurser i Indien

Att genomkorsa Indien från norr till söder är att vrida tiden och historien tillbaka, förundras över Taj Mahals skönhet, Keralas vilda landskap, de oändliga stränderna, risfälten, djurparkerna, teplantagen, Himalaya, tempel för tillbedjan, heliga floder och så många, många andra ting … Du kommer att bländas av de lysande färgerna i saris och turbaner på gatan och ta till dig den indiska kulturen när du smakar på de mest raffinerade och delikata curry- och tandoorirätter.

esl-india-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse!