ESL canada language stay

Kanada

Utmärkt, 2482 omdömen
Vill du lära dig Franska utomlands? Hitta din favoritplats i Kanada!

Språkresor Kanada

Kanada, ett av världens tvåspråkiga länder, är en fantastisk plats att få erfarenhet av många olika kulturer medan du lär dig autentisk franska och praktiserar dina nyfunna kunskaper varje dag. Med sina vänliga städer, dess europeiska känsla och vidsträckta berg och landsbygd, känns Kanada som flera länder, ihopslagna till ett och du tröttnar aldrig på dess folk och vackra natur. Studera franska i Kanada med ESL, där vi hjälpt studenter hitta sina idealiska kurser i franska i över 20 år: vi skapar den perfekta språkresan för just dina behov.
 

Franska kurser i Kanada

Vanliga frågor om Franskakurser i Kanada

Varför läsa franska i Kanada?

Om du är ute efter att lära dig ett europeiskt språk som också talas i övriga världen, är Kanada ett fantastiskt val, eftersom du kommer att se franska ur ett globalt perspektiv och lära dig saker om nya kulturer och nya livsstilar i Kanadas tvåspråkiga städer. Du får chansen att blanda dig med Kanadas infödda befolkning, som kommer att göra allt för att du ska känna dig välkommen och hemmastadd. Kanada är också ett populärt val för dem som letar efter anställning utomlands, med många praktikplatser, deltidsarbeten och yrkesmöjligheter tillgängliga som du kan kombinera på din språkresa till Kanada!
 

Är kanadensisk franska annorlunda mot franskan som talas i Frankrike?

Precis som variationer av engelska och spanska runt om i världen, har kanadensisk franska och ”standardfranska” sina egna accenter och olikheter. Emellertid, någon som talar kanadensisk franska har inga problem att förstå någon från Frankrike och vice versa. Om du vill lära dig franska är Kanada ett fantastiskt val, då du kommer att lära känna en ny del av världen och få en global känsla för språket. Kanadas franskspråkiga städer Montreal och Quebec är idealiska ställen där du kan lära dig franska snabbt och leva som en ortsbo.

esl-canada-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.