Summer camp UK

Engelska sommarläger i England

Utmärkt, 9395 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Engelska sommarläger i England

Med sina spännande städer, fantastiska attraktioner och vykortvackra landsbygd – vem skulle inte vilja göra en språkresa till England för juniorer? Om du vill förbättra dina språkkunskaper och omges av engelska i ett av världens mest ikoniska länder, är en språkkurs i engelska i England ett jättebra sätt att göra det! Vi har organiserat sommarläger i England i över 20 år nu och tusentals barn och tonåringar har rest med oss på oförglömliga språkresor!

Våra sommarläger i England

Vem väljer England för ett engelskt språkläger?

Engelska är utan konkurrens det populäraste språket på alla våra årliga sommarläger och England är fortfarande toppdestinationen. För ett smakprov på engelskt liv och för erfarenhet av att omges av engelska varthelst du går, är England ett fantastiskt val. Med vänliga ortsbor, olika typer av städer och vidsträckt landsbygd, perfekt för sport och andra aktiviteter, har England allt. Studenter kommer från hela världen på sommarläger i England, så möjligheten att få internationella vänner är ännu ett stort plus!

Vilen typ av sommarläger i England kan jag åka på?

ESL erbjuder alla typer av sommarläger och kurser i engelska. Du har därför ett brett urval och kan verkligen skräddarsy din lägervistelse efter dina fritidsintressen! Om du alltid velat lära dig att vindsurfa, är intresserad av design och mode eller kodning, eller om du vill lära dig hur du lagar helt nya recept under ditt sommarläger i England, har vi en kurs som passar! Att du ska vara motiverad och ha roligt medan du lär dig är viktigt för ESL och det syns på den stora bredden av språkkurser i engelska för juniorer i England.

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.