esl language stay hero germany english

Tyska sommarläger i Tyskland

Bra, 4828 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Tyska sommarläger i Tyskland: Kurser i tyska för barn och tonåringar

I Tyskland hittar du temaparker i världsklass, livliga städer och en landsbygd full av skogar, sjöar och fält, som gör det till en utmärkt plats för ungdomar att njuta av naturen medan de lär sig tyska. Tyska är ett av de mest talade språken i EU och genom att läsa språket i Tyskland öppnas dina ögon för en ny kultur och en ny upplevelse varje dag! ESL:s tyska kurser är specifikt utformade med ungdomar i åtanke och vi erbjuder tyska sommarläger och tyska kurser utomlands för elever i åldern 7 till 17 år. Öppna ditt sinne för att lära dig ett nytt språk i år och se vart det kan ta dig!

Kolla våra tyska sommarläger i Tyskland

Varför åka på sommarläger i Tyskland?

Med sina livliga städer och den vackra naturen är Tyskland den perfekta destinationen för att njuta av utomhusliv medan du fördjupar dig i den lokala kulturen och det tyska språket. Våra juniorsommarläger och tyska kurser i Tyskland är språkresor speciellt utformade för ungdomar. Vi vill att de ska kunna lära sig ett nytt språk medan de integrerar med studenter i sin egen ålder från hela världen. Om du är ung och letar efter en ny upplevelse, erbjuder våra kurser möjligheten att blanda dig med andra i en campusmiljö och till och med lära dig en ny hobby samtidigt!

Var kan jag lära mig tyska i Tyskland?

ESL:s tyska kurser för juniorer erbjuds över hela Tyskland, så du kan välja den plats som passar dig bäst och bestämma vad du vill utforska. Blir det Berlin, Tysklands huvudstad, där du kan se det moderna och historiska Tyskland i harmoni, eller det pittoreska Lindenberg i skuggan av Alperna? Utforska slott och fantastisk natur i Lahntal, eller sök efter verkligt internationella vibbar i Freiburg, dit studenter flockas miltals ifrån. Oavsett din preferens: landskap, sevärdheter och shopping, sport eller friluftsliv... ESL har det perfekta stället för dig!