Språkresor till Montañita

Utmärkt, 41 omdömen

Idylliska stränder, fantastiska vågor, strandbungalows - en kurs i spanska i Montañita är det bästa sättet att lära känna Ecuadors glada atmosfär! När du studerar spanska i Montañita möter du livet i en charmig kuststad, där du kan surfa, äta och sola av hela ditt hjärta! Det finns gott om nöjen för den som studerar spanska i Montañita, och du kan vara säker på att få ditt livs äventyr.

 
Språkresor till Montañita
Montañita
1 / 10
Spanska skolor i Montañita

Känd för att vara ett surfingparadis, får du chansen att rida på vågorna och utforska massor av andra spännande aktiviteter när då du pluggar spanska i Montañita! Våra fantastiska partnerspråkskolor ligger i hjärtat av staden, så du kommer att studera spanska i Montañita bara en kort promenad från den fantastiska stranden och det spännande nattlivet. En kurs i spanska i Montañita är det perfekta valet för dig som älskar strandlivet och där du kommer att göra otroliga språkliga framsteg och se en av Ecuadors dolda pärlor!

Varför studera spanska i Montañita?

esl Montanita language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Montañita är känt för sitt nattliv, och när du lär dig spanska i Montañita kan du släppa loss på något av dansgolven vid stranden - kontakta oss för mer information om att bo i Montañita.
 • När du studerar spanska utomlands här, kommer du också att träffa andra backpackers som kommer hit för den unika utväg atmosfären och lokala maten - inklusive den ikoniska ecuadorianska cevichen.
esl Montanita language stay 3 column 2
Resande
 • När du studerar spanska i Montañita missa inte chansen att se mer av Ecuador genom att ta bussen till närliggande Puerto Lopez, där du kan åka på valskådning!
 • Den skyddade ön Isla de la Plata ligger bara en kort båttur bort. Där kan du beundra det underbara djurlivet under en paus från att plugga spanska utomlands - den här ön hör till nationalparken Machalilla.
esl Montanita language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • En kurs i spanska i Montañita är det perfekta valet för dig som gilla äventyr - det finns så många aktiviteter att prova här, inklusive surfing, fallskärmssegling och drakflygning!
 • Grönskande kullar omger Montañita, och det bästa sättet att utforska dem är till häst, eller kan du vandra till de fantastiska vattenfallen Cascadas de Olon.

Populära frågor om att studera spanska i Montañita:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Montañita?

Som en populär backpackerstad, är att bo och studera spanska i Montañita överkomligt! Du kan få en portion av det västerländska eller sydamerikanska köket för mindre än 8 euro (10 dollar), och om du vill njuta av nattlivet, kostar en cocktail runt 1:60 euro (2 dollar). Våra spanska kurser i Montañita börjar från 164 euro (190 dollar), och ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Montañita?

 • När du studerar spanska i Montañita kommer du att träffa besökare från hela världen uppleva ett avslappnat liv i en vacker kuststad.
 • Du kommer att göra fantastiska framsteg på din kurs i spanska i Montañita när du deltar i det dagliga livet i staden och de spännande aktiviteterna som erbjuds kommer att garantera en minnesvärd språkresa!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Montañita?

Montañita är ett populärt resmål för språkstudenter, och när du läser spanska i Montañita kan du välja mellan en rad olika kurser, både för yngre studenter och för vuxna. Oavsett om du är nybörjare eller strävar mot att kunna tala flytande, kan ESL hitta rätt språkkurs utomlands just för dig! Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå
 • Privatundervisning
 • Kurser Spanska PLUS surfing

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Montañita?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig