Språkresor till Salvador da Bahia

Utmärkt, 89 omdömen

Det är omöjligt att ta en kurs i portugisiska i Salvador da Bahia utan att förälska sig i den brasilianska kustens charm! Upptäck "Staden med de165 kyrkorna" då du studerar portugisiska i Salvador da Bahia, dansar till rytmen av samba och beundrar de färgstarka traditionella husen i staden. Denna unika strandstad är ett utomhusmuseum av kolonial konst, och att studerar portugisiska i Salvador da Bahia är det perfekta sättet att uppleva dess hänförande kultur!

 
Språkresor till Salvador da Bahia
Salvador da Bahia
1 / 10

Portugisiska skolor i Salvador da Bahia

När du pluggar portugisiska i Salvador da Bahia får du chansen att uppleva en av Brasiliens mest livliga städer, där du kan delta i den berömda karnevalen och andra årliga festivaler! Våra partnerskolor erbjuder dig att delta i fördjupande kurser i portugisiska i Salvador da Bahia, konversera med lokalbefolkningen varje dag när du utforskar boutiquer i Pelourinho eller provar lokala delikatesser på Mercado Modelo. Att studera portugisiska i Salvador de Bahia tar dig till en färgstark stad för en upplevelse som ingen annan!

Varför studera portugisiska i Salvador da Bahia?

esl SalvadordeBahia language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Brasiliens första huvudstad erbjuder gott om kulturella sevärdheter att utforska, från den glittrande Catedral Basílica de Salvador till Museu de Arte Moderna da Bahia, som har en livekonsert varje lördag!
 • När du pluggar portugisiska i Salvador da Bahia, missa inte chansen att beundra solnedgången från art-deco Elevador Lacerda och titta på den årliga Carnaval Bloco, där du kommer att höra lockande afro-brasiliansk musik - kontakta oss för mer information om att leva i Salvador de Bahia
esl SalvadordeBahia language stay 3 column 2
Resande
 • En timma söder om Salvador da Bahia, är Itacimirim den perfekta platsen för en lugn dagstur, när du studerar portugisiska i Salvador da Bahia, där du kan snorkla och dyka i kristallklart vatten.
 • Du kan också ta en färja till ön Boipeba, ett skyddat miljöområde där du får lära känna fantastisk natur.
esl SalvadordeBahia language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns mycket att utforska på en kurs i portugisiska i Salvador da Bahia och dess omgivningar, oavsett om det är surfing på de härliga stränderna eller att ta en matlagningskurs i staden.
 • Från hamnen i Salvador da Bahia kan du också ta en "Schooner Tour" till vackra öar, eller upplev alla de spännande vandringar som erbjuds i nationalparken Chapada Diamantina! 

Populära frågor om att studera portugisiska i Salvador da Bahia:

Hur mycket kostar det att bo och studera portugisiska i Salvador da Bahia?

Om du planerar att utforska hela Salvador da Bahia på din språkkurs utomlands är det enklaste sättet att ta dig runt de lokala bussarna och en enkelresa kostar bara 0:60 euro (4 reales). Om du håller dig till lokala restauranger kan du få en måltid från mellan 3 euro (20 reales) och 4:60 euro (30 reales). ESL:s portugisiska kurser i Salvador da Bahia börjar från 160 euro per vecka, och du får gärna kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Brasilien.

Vilka är fördelarna med att studera portugisiska i Salvador da Bahia?

 • När du studerar portugisiska i Salvador da Bahia, kommer du att fördjupa dig i den livliga atmosfären i staden, uppleva dess otroliga festivaler och prova exotiska maträtter.
 • Du kommer att lära dig portugisiska utomlands både på dynamiska lektioner och genom att prata med lokalbefolkningen, förbättra dina kunskaper snabbt och lära dig mer om denna unika brasilianska stad.

Vilken typ av kurser i portugisiska kan jag göra i Salvador da Bahia?

ESL erbjuder en mängd portugisiska kurser i Salvador da Bahia för alla nivåer, så om du är en junior eller vuxen student hittar du rätt kurs för dig. Några av språkkurserna utomlands som våra partnerspråkskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser (t.ex. Celpe-Bras)

Har du några övriga frågor om att studera language i city?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig