why choose esl +20 years

Varför välja ESL?

Våra kunder har rekommenderat oss i många år. Ta reda på varför!

Varför välja ESL

Med över 20 års erfarenhet av att organisera språkstudier utomlands, har vi placerat många tusen studenter över hela världen.

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Omdömen

esl-kaplan-manchester-beverley-m-testimonial
Beverley M.
Kaplan International: English in Manchester

Kaplan was absolutely perfect for me! Of course I attended during special times (covid-19), but Kaplan was a safe place where I felt very comfortable. I was highly satisfied with my host family and the residential area was really nice (nearby park, quiet neighborhood, etc)

 

esl-bels-gozo-marta-o-testimonial
Doreen C.
BELS: English in Gozo

My language trip was a fantastic experience and I consider it a great success. The organization was excellent. The organization within the school was also excellent. The teachers were friendly and motivated. I had a personal connection with them. In my free time my wishes were always met. 

 

esl-alpadia-lyon-gino-f-testimonial
Andrea Monika F.
Alpadia Lyon: French in Lyon

Absolutely amazing, more than satisfactory from start to finish. I was able to walk everywhere, the locations were close to each other. Thank you, I was truly very content with my language stay.

Hur det fungerar

Planeringen av din språkresa utomlands kan verka som en ganska komplex process. Innan du lämnar den med oss, vill säga.

esl-How-it-works-component_1

1. Kontakta oss

Berätta om dina mål och dina önskemål

esl-How-it-works-component_2

2. Få vår gratis rådgivning

Vi ska ge vägledning och rekommendationer om vilka resmål, skolor, kurser och boendealternativ som passar dig bäst.

esl-How-it-works-component_3

3. Besluta

Men inte ensam - det är vad vi är här för. När vi väl har en klar uppfattning om vad du vill, börjar vi finjustera detaljerna för din vistelse.

esl-How-it-works-component_4

4. Planera

Våra expertrådgivare kommer att följa dig varje steg på vägen för att vara säker på att du ska får en fantastisk upplevelse utomlands.

 

esl-How-it-works-component_5

5. Res iväg

Börja ditt livs språkresa medveten om att vi finns där för dig och redo att hjälpa till på alla möjliga sätt - ja, även under och efter din resa!

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero