Språkresor till Nice

Bra, 1060 omdömen

En språkresa till Nice gör att du kan utveckla dina språkkunskaper medan du lever den ikoniska Côte d'Azur-livsstilen med blå himmel och glittrande hav! Denna vackra medelhavsstad är en av Frankrikes mest besökta städer tack vare dess historia, kultur och mat - så oavsett om du reser för att träffa nya människor, studera franska utomlands för arbete eller bara för att utforska fransk kultur hittar du något för dig. Upplev en underbar blandning av pulserande gatuliv och avkoppling på din kurs i franska i Nice!

 

 
Språkresor till Nice
Nice
1 / 10
Franska skolor i Nice

Det finns inget bättre sätt att studera franska utomlands än i total fördjupning, och att lära dig franska i Nice är perfekt eftersom det låter dig utforska en ny plats medan du verkligen kommer i kontakt med det lokala livet i en mindre stad. ESL:s partnerskolor ligger i hjärtat av staden, så du är bara några steg från ikoniska sevärdheter som Promenade Anglais, Villa Masséna Musée och Jardin Albert 1er. Med ett brett utbud av program för alla studenter, oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad, hittar du garanterat den rätta kursen i franska i Nice för dig!

 

Varför studera franska i Nice?

esl nice language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Prata franska varje dag i en avslappnad semestermiljö på Franska rivieran och tillbringa dina dagar med shopping på Cours Saleya-marknaden, besök Musée des Beaux-Arts de Nice och koppla av på den populära Opéra Plage-stranden!
 • När du studerar franska i Nice, kommer du att lära dig mer om fransk kultur, uppleva den utsökta maten, sporten och evenemangen i Provence inklusive den världsberömda karnevalen i Nice - kontakta oss för mer information om Nice.
esl nice language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns så mycket att utforska på den ikoniska Franska rivieran, från vingårdar till stränder och städer fulla av kultur, så oavsett hur du vill spendera din fritid när du lär dig franska i Nice, kommer det att finnas något för dig!
 • Upplev lyxen i Monaco, eller utforska traditionellt provensalskt liv i den vackra staden Aix-en-Provence!
esl nice language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Detta strandparadis är den perfekta platsen att prova en mängd olika vattensporter medan du lär dig franska utomlands, från spännande canyoning till dykning
 • För en avkopplande eftermiddag, ta en segeltur längs kusten, eller beundra den fantastiska utsikten från torra land på en cykeltur på Rivieran!

Populära frågor om att studera franska i Nice:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Nice?

Våra franska kurser i Nice börjar från 325 euro per vecka, vilket gör det till en prisvärd stad att lära sig franska utomlands i. Andra kostnader är också låga - en måltid ute kan kosta mellan 10 euro och 25 euro, medan en utsökt kopp kaffe på ett kafé kostar 2 euro i genomsnitt. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din franska språkresa till Nice.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Nice?

 • Nice är ett kulturcentrum på den legendariska Franska rivieran, där du kan fördjupa dig i Medelhavsstilen när du pluggar franska utomlands och utforskar stadens unika historia och kultur!
 • Det finns gott om möjligheter i staden för yrkesarbetande. Regionen lockar också yngre studenter som vill få en smak av fransk kultur medan de utforskar spännande aktiviteter!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Nice?

Kurserna på våra partnerskolor varierar från standard- till intensivkurser, så du kommer att kunna hitta en som passar just dina behov! Några av de franska kurser som erbjuds i Nice inkluderar:

 • Lektioner från A1 till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser i affärsfranska
 • Förberedande examenskurser för DELF 
 • Privatlektioner
 • Sommarläger för juniorer i åldrarna 12 - 17 år, inklusive aktivitetsprogram (segling, dykning, tennis, vattensporter)

Har du några övriga frågor om att franska language i  Nice?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig