Språkresor till Cádiz

Utmärkt, 178 omdömen

Upptäck vad som gör den här historiska hamnstaden så speciell på en kurs i spanska i Cádiz! Fylld med traditionella restauranger, kullerstensgator och historiska sevärdheter, kommer du aldrig att tröttna på att vandra omkring i den här vackra staden när du studerar spanska i Cádiz. Lär dig spanska i Cádiz och du kommer att upptäcka århundraden av historia medan du kopplar av på några av Spaniens bästa stränder, vilket gör din språkresa utomlands till en oförglömlig vistelse!

 
Språkresor till Cádiz
Cádiz
1 / 10
Spanska skolor i Cádiz

Medan du njuter av mat och sol i staden på din kurs i spanska i Cádiz, upptäcker du en historia som sträcker sig tillbaka till de tidiga fenicierna och romarna. Dessutom gör du snabba framsteg i att lära sig spanska i Cádiz tack vare våra fantastiska partnerskolor, som ser till att du lär dig i total språklig fördjupning. Du kommer att studera spanska i Cádiz i hjärtat av staden, nära sevärdheter som Playa Santa Maria del Mar och Catedral de Cádiz.

Varför studera spanska i Cádiz?

esl Cadiz language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna livliga stad har ett fascinerande förflutet som du kan lära dig mer om på Castillo de San Sebastian och Museo de Cádiz då du studerar spanska utomlands i Cádiz.  
 • Playa La Caleta är en av de bästa stränderna i staden, medan du kan prova den bästa fisken och tapas på Mercado Central - kontakta oss för mer information om att bo i Spanien.
esl Cadiz language stay 3 column 2
Resande
 • På södra spetsen av Spanien ligger Cádiz nära legendariska andalusiska städer som Jerez de la Frontera, känd för sin utsökta sherry och otroliga hästshower.
 • När du studerar spanska utomlands i Cádiz, missa inte chansen att besöka den vackra nationalparken La Soara, där du kan vandra på leder omgiven av tät pinjeskog!
esl Cadiz language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Cádiz är känt för att vara ett livligt resmål, där på din språkkurs utomlands du kan prova spännande sporter som drakflygning eller vattenskoter!
 • Se till att prova det bästa spanska köket på en kulinarisk tur och att spela på de berömda golfbanorna i regionen.

Populära frågor om att studera spanska i Cádiz:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Cádiz?

Våra spanska kurser i Cádiz börjar från bara 205 euro för en vecka, och andra kostnader när du studerar spanska utomlands i Cádiz är också låga. En måltid kan kosta mindre än 8 euro, speciellt om du håller dig till traditionella tapas, som prissätts till cirka 2 euro per styck. Staden är lätt att utforska till fots, så du behöver inte heller betala kollektivtrafik! Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Cádiz.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Cádiz?

 • Cádiz är en unik spansk stad och det bästa sättet att njuta av dess avslappnade atmosfär och historiska sevärdheter som en infödd är på en kurs i spanska.
 • Du får uppleva en unik blandning av spanskt och andalusiskt arv när du studerar spanska i Cádiz medan du lever tillsammans med lokalborna och talar deras språk varje dag.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Cádiz?

ESL erbjuder ett brett utbud av språkkurser utomlands i spanska och våra högkvalitativa partnerskolor ser till att du gör stora framsteg i att lära sig spanska i Cádiz. Oavsett om du är en vuxen eller en yngre student, har vi rätt kurs för dig! Några av våra spanska kurser i Cádiz inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå
 • Förberedande examenskurser (t.ex. DELE)
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. surfing)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Cádiz?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig