ESL malta language stay

Malta

Bra, 4498 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Malta!

Språkresor Malta

Om du skulle vilja lära dig engelska och samtidigt leva medelhavsliv, är Malta den idealiska platsen att göra det! Tusentals studenter besöker ögruppen år in och år ut på en språkresa till Malta och får erfarenhet av en ny sida av språket genom malteserna och deras kultur. Malta är ett av ESL:s toppresmål för kurser i engelska för både vuxna och juniorer och vi älskar att utforma den idealiska kursen för våra studenter så att de får upptäcka en ny sida av engelskan medan de studerar på Malta!
 

Engelska kurser i Malta

Vanliga frågor om Engelskakurser i Malta

Varför läsa en kurs i engelska på Malta?

Vi tar det självklara först: tänk dig att studera engelska utan det engelska vädret. Malta har det perfekta läget för att studera engelska i Europa – dess lilla storlek betyder att det är lätt att få inhemska vänner och att ta sig omkring och som ett tvåspråkigt land är folket på Malta duktiga på att lära sig språk. Malteserna har engelska som modersmål med en accent som är lättare att förstå för de flesta européer, så du kommer att längta efter att öva med dem varje dag!

Var kan jag studera engelska på Malta?

Malta är ett litet land, men det finns många ställen där du kan studera engelska och utveckla dina färdigheter. Från huvudstaden Valletta till nattlivsvänliga St Julians och Gozos blå laguner, till Sliemas kristallklara vatten, har du mer än nog av tillfällen att praktisera din engelska och lära dig på det sätt som passar dig bäst. Din språkreserådgivare på ESL ger dig gratis individualiserade råd om hur du ska hitta din idealiska kurs i engelska på Malta.

 

Fördelar med en kurs i engelska på Malta med ESL

På en språkresa till Malta med oss får du:

  • ESL-kvalitet. Vi arbetar bara med ledande skolor och bygger en nära relation till dem för att säkra att du ska få den bästa språkkurs som står att finna.
  • Hjälp och guidning genom hela processen. Vi erbjuder individualiserad rådgivning och du betalar inte ett öre för det. Våra språkreserådgivare finns här för att se till att du får ut mesta möjliga av våra kurser.
  • Ett snabbt sätt att lära dig ett nytt språk. Även om vi alla är olika, är det bästa sättet att lära dig nya färdigheter genom att praktisera dem och på Malta får du möjlighet att öva din engelska varenda dag!
  • En ny kultur. En språkresa är något du aldrig kommer att glömma, då den förser dig med viktiga färdigheter, både för kommunikation och för livet!
esl-malta-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.