Språkresor till Auckland

Utmärkt, 174 omdömen

Upptäck de fantastiska sevärdheterna på norra Nya Zeeland på en engelsk språkresa till Auckland! När du studerar engelska i Auckland, en livlig studentstad, kommer du att upptäcka ESL:s toppdestination på Nya Zeeland, som lockar studenter från hela världen att upptäcka dess två sidor: kulturellt stadsliv och mäktig natur! Studera engelska i Auckland och du kommer att kunna göra spännande upptäckter varje dag, från vulkaner mitt i centrum, till underbara öar som ligger strax utanför kusten.

 
Språkresor till Auckland
Auckland
1 / 10
Engelska skolor i Auckland

Det finns alltid något nytt att upptäcka när du pluggar engelska i Auckland, inklusive att bege dig ut i sin omgivande natur, med dramatiska landskap som vore de Midgård! Kurserna i engelska i Auckland på våra partnerskolor har intensiva, dynamiska lektioner, där du får massor av nya färdigheter och kan omsätta dem i praktiken i staden. Från Aucklands eleganta sjösida till Auckland Domain Wintergardens kommer du att uppleva det bästa av staden på din språkresa utomlands.

Varför studera engelska i Auckland?

esl auckland language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Auckland är en elegant kosmopolitisk stad. Folk kommer överallt från för att studera engelska utomlands och utforska sevärdheter som det ikoniska Sky Tower och den gamla sovande vulkanen i Auckland Domain City Park!
 • När du studerar engelska i Auckland, kan du shoppa i butikerna på Queens Street, besöka Auckland War Memorial Museum och beundra solnedgången över staden från Mount Eden - kontakta oss för mer information om att bo i Auckland.

 

esl auckland language stay 3 column 2
Resande
 • Auckland är omgivet av en rikedom av vacker natur. Missa inte chansen att uppleva Waiheke Island och Waitākere Ranges Regional Park på din kurs i engelska i Auckland.
 • Auckland är också det perfekta stället för att bekanta dig med det berömda landskapet i Sagan om ringen - Hobbiton ligger bara ett par timmar bort!
esl auckland language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Auckland är en stad av möjligheter, oavsett om du letar efter att utforska vandringslederna eller ge dig ut på vattnet för en kajakpaddling!
 • När du pluggar engelska i Auckland, se till att du inte missar en båtkryssning i Aucklands hamn för att se staden på natten, eller njuta av en rundtur till vinodlingarna i regionen.

Populära frågor om att studera engelska i Auckland:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Auckland?

Om du tänker studera engelska i Auckland, kommer du att finna att det går lätt att hålla budgeten! Vill du äta ute, skulle en måltid kosta i genomsnitt 10 euro (18 dollar) och en vuxenbiljett för att resa i staden kostar bara 2:00 euro (3:50 dollar) - 1:20 euro (2:00 dollar) om du reser med ett AT HOP-kort. Våra engelska kurser i Auckland börjar från 349 euro (570 dollar) för en vecka, och kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Auckland?

 • Kom till en stad som blandar modernt stadsliv och fantastisk natur och tackla den unika nyazeeländska accenten då du lär dig engelska i Auckland!
 • Denna stad lockar internationella resenärer från hela världen tack vare sina moderna attraktioner och fantastiska jobbmöjligheter, så det finns något för alla som studerar engelska utomlands i Auckland.

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Auckland?

Språkkurserna utomlands på våra partnerskolor i Auckland kan skräddarsys för att passa dina behov, beroende på i vilken takt du vill läsa och vad du behöver lära dig engelska för. Några av våra engelska kurser i Auckland inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för B2, C1, IELTS
 • Kurser i akademiska engelska och affärersengelska

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Auckland? 

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig