Språkresor till Tokyo

Utmärkt, 451 omdömen

Res till en drömdestination och studera japanska i Tokyo, en sprängande metropol där du helt kan fördjupa dig i japansk kultur och tradition 24/7. På ESL är vi stolta över att erbjuda språkkurser av exceptionell kvalitet för att hjälpa våra studenter att lära sig japanska i Tokyo och utforska varje hörn av denna fantastiska stad, från världens mest trafikerade övergångsställe vid Shibuya till Harajuku, där trender skapas på sekunder. Ta en av våra kurser i japanska i Tokyo och upplev denna spännande stad själv!

 
Språkresor till Tokyo
Tokyo
1 / 10
Japanska skolor i Tokyo

Det finns verkligen ingen annanstans att lära sig japanska utomlands än i Tokyo - Japans livliga hjärta och ett centrum för japansk kultur. Alla våra partnerskolor i Tokyo erbjuder en rad intensiva och fördjupande kurser i japanska, så du kan vara säker på att hitta den som perfekt passar dig och din nivå. Dessutom kommer du att plugga japanska i Tokyo i hjärtat av staden - från Shinjuku med dess livliga klubbar och karaokerum, till Kejsarpalatsets trädgårdar och Nationalmuseet för modern konst, kommer du att kunna njuta av stadslivet!

Varför studera japanska i Tokyo?

esl Tokyo language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du kommer att vara helt omgiven av Japans språk och kultur när du lär dig japanska i Tokyo - du hör och läser det överallt när du utforskar staden med dess nästan 14 miljoner invånare!
 • Från historiska tempel och helgedomar som Sensō-ji och Meiji-helgedomen till neonljusen i Harajuku och Shibuya, det finns så mycket att upptäcka i denna stad när du studerar japanska i Tokyo - och du kan avsluta varje dag med att njuta av färsk sushi eller ramen!
esl Tokyo language stay 3 column 2
Resande
 • Ingen resa till Tokyo skulle vara komplett utan att besöka det ikoniska berget Fuji, där du kan uppleva hisnande japansk landsbygd och ta en paus från din japanska kurs i Tokyo.
 • Enoshima en vykortsvacker badort där du kan koppla av och njuta av solskenet, och Kawagoe är det perfekta stället för att beundra historisk japansk arkitektur och hantverk!
esl Tokyo language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Fördjupa dig i japansk kultur under din språkresa utomlands och prova en matlagningskurs i staden, eller delta i en rundtur med en lokal guide som visar dig var du hittar stadens bästa streetfood!
 • Prova go-karting genom gatorna i Shibuya och titta på gatukonsten, eller gör en kryssning i Tokyobukten när solen går ner för att få unik vy över denna otroliga stad.

Populära frågor om att studera japanska i Tokyo:

Hur mycket kostar det att bo och studera japanska i Tokyo?

Medan traditionell västerländsk mat kan vara dyr i Tokyo, räcker det att spendera bara 6:50 euro (850 yen) på en traditionell måltid ute! Buss är det billigaste transportsättet i staden, med en biljett som bara kostar 1:70 EUR per resa (210 yen). Våra kurser i japanska i Tokyo börjar från 349 euro (41 000 yen) per vecka - kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa till Japan!

Vilka är fördelarna med att studera japanska i Tokyo?

 • En kurs i japanska i Tokyo erbjuder tillfälle att helt fördjupa dig i språket, en chans som inte skulle vara möjlig för dig någon annanstans än i Japan.
 • Utforska konsten, designen, pachinko och maten med andra ögon när du pluggar japanska i Tokyo, öva dina nyvunna språkkunskaper med lokalbefolkningen och andra internationella studenter och lär känna kulturen på nära håll.

Vilken typ av kurser i japanska kan jag göra i Tokyo?

Våra kurser i japanska i Tokyo ges i mindre grupper, så det finns gott om möjligheter att testa allt du lär dig och tillämpa dina kunskaper under din språkresa till Japan. Några av de japanska kurserna i Tokyo som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Språklektioner från A1- till B2-nivå, inklusive intensivkurser
 • Konversationskurser i japanska
 • Kurser Japanska PLUS aktivitet, inklusive manga och matlagning
 • Kurser i Hiragana och Katakana

Har du några övriga frågor om att studera japanska i Tokyo?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig