Språkresor till Los Angeles

Utmärkt, 623 omdömen

Studera engelska i Los Angeles och bo i en legendarisk stad där du kan uppfylla din dröm om Amerika och fördjupa dig i den avslappnade kaliforniska livsstilen! Välj att plugga engelska i Los Angeles och du kommer att finna dig omgiven av kultur och nöjen som ingenstans annars i USA – från Santa Monicas stränder till vandringarna i Griffith Park och de höga skyskraporna i centrum! Kom med bakom scenen och lär känna allt själv på en språkresa till Los Angeles!

 
Språkresor till Los Angeles
Los Angeles
1 / 10
Engelska skolor i Los Angeles

Under en kurs i engelska i Los Angeles och fördjupad i engelskan kommer du bättre att förstå denna stad när du utforskar dess gator och njuter av dess kosmopolitiska atmosfär. Från Beverly Hills till Hollywood Boulevard ligger våra partnerskolor på några av stadens mest ikoniska platser. Du kommer att vara i händelsernas centrum när du pluggar engelska i Los Angeles! Vi väljer ut våra partnerskolor för deras höga undervisningskvalitet och kursutbud så att du ska vara säker på att göra snabba framsteg på din kurs i engelska i Los Angeles.

Varför studera engelska i Los Angeles?

esl losangeles language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Upptäck ikoniska platser som Walk of Fame, Universal Studios och Hollywoodskylten när du pluggar engelska i Los Angeles – kontakta oss för mer information om att bo i Los Angeles.
 • Känd för sin kosmopolitiska atmosfär och mångfald av attraktioner kan du börja din dag på Venice Beach, göra ett besök på Natural History Museum of Los Angeles County och avsluta på en innerestaurang i Koreatowns Art District!
esl losangeles language stay 3 column 2
Resande
 • Lär känna det bästa av ”SoCal” när du studerar engelska i Los Angeles genom att resa runt i regionen, från stränderna i San Diego till vinprovningarna i Santa Barbara!
 • För avkoppling på landet, prova pittoreska Oak Glen och Ojai, eller Los Angeles vinterskidbackar i Big Bear för dig som saknar sportaktivitet under din språkresesemester!
esl losangeles language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • För att upptäcka kändiskulturen i Los Angeles kan du göra en sightseeingtur i Hollywood, där du kanske får se en berömd filmstjärna!
 • Sportfantasterna kan ge sig till stranden for surfinglektioner eller prova på en guidad vandring bland de vackra kullarna runt Los Angeles under sina engelska studier utomlands.

Populära frågor om att studera engelska i Los Angeles:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Los Angeles?

Våra kurser i engelska i Los Angeles startar från 506 euro (570 dollar) per vecka, medan att äta ute kostar mellan 10 euro (12 dollar) och 29 euro (35 dollar) beroende på område. Kontakta oss idag för en gratis prisoffert för din språkresesemester i Los Angeles.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Los Angeles?

 • På grund av sitt stora inflytande i världen reser internationella studenter från hela världen för att plugga engelska i Los Angeles. Här finns ett stort urval kurser och du kommer att få en global erfarenhet!
 • Denna stad är en industriell jätte på västkusten och har därför gott om möjligheter för vuxna studenter att erbjuda sina färdigheter och juniorer kommer att njuta av att utforska alla spännande attraktioner med andra internationella studenter!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Los Angeles?

Om du vill ta ditt lärande till en ny nivå erbjuder våra partnerskolor tilläggskurser som filmstudier för en verklig Hollywoodupplevelse när du pluggar engelska i Los Angeles! Några av ESL:s kurser i engelska i Los Angeles inkluderar:

 • Språklektioner från nivå A1 till C1 inklusive halvintensiva och intensivkurser
 • Engelska PLUS-program, exempelvis handel, film etc.
 • Förberedande examenskurser för TOEFL
 • Sommarläger för ungdomar 12 – 17 år

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Los Angeles?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig