esl german germany hamburg colon language center hero

Colón Language Center

Colón Language Center

Colón Language School, som grundades 1952, är en av de äldsta språkskolorna i Tyskland. Dess tre byggnader ligger i ett gångtrafiksområde i hjärtat av staden och har runt 60 lärare och 800 studenter, både internationella och tyska, eftersom skolan även är ett erkänt center för vidarestudier. Denna breda kulturella inriktning reflekterar den mångfald som kännetecknar Hamburg.

Pluspunkter

 
Colón Language Center
1 / 10

Pluspunkter

  • Internationell, kulturell och historisk stad
  • Skolan ligger lugnt
  • Moderna installationer och duktiga lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
FDSV Quality Language Learning
esl-Partner-logo-[DEU]-FDSV

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Storbritannien
      Kina
      Turkiet
      Spanien
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Du är särskilt välkommen till en tysk värdfamilj, som har blivit noggrant utvald. Värdfamiljerna bor i bra bostadsområden i hela staden och man får räkna i genomsnitt med 15-20 minuter med allmänna kommunikationsmedel till skolan (högst 45 minuter). Du bor inte med någon annan av samma nationalitet och kan därför praktisera din tyska på bästa möjliga sätt. Du får eget rum och kan välja halvpension, bara frukost, eller inga måltider alls.

Residens Colon Language Center (från 18 år, minimum 4 veckor)

Residence - Colon Residence - CLC Hamburgh Accommodation Gallery 267 2

Beläget i hjärtat av Hamburgs centrum, ligger detta residens som endast är avsett för studerande vid Colón Language Center. Du delar en lägenhet, vilken ligger i skolbyggnaden, Colonnaden 47, där de flesta klassrum är belägna. Boendet är i enkel- eller dubbelrum (trebäddsrum på begäran). Sovrummen har vardera en satellit-TV och radio. Sovrummen städas dagligen från måndag till fredag och sängkläder byts en gång i veckan. Badrum finns på varje våningsplan och delas av studenterna. Det går att tillaga mindre måltider I residensets kokvrå. Här finns mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och kokplatta.

Observera: ankomst till (12:00 – 18:00) och avresa från (före 10:00) residenset måste ske på en fredag.

Observera: *Tillgången kan tillfälligtvis vara begränsad. Vänligen kontakta oss.*

Delad lägenhet (WG) (från 18 år, minimum 4 veckor)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Detta boendealternativ, vilket är mycket positivt ur ekonomisk synvinkel, är mycket populärt i Tyskland och gör att du kan praktisera språket även i vardaglig situationer. Genom att bo i delad lägenhet (cirka 20-45 minuter från skolan med kollektivtrafik) kommer du att lära känna tyskar (universitetsstudenter, ensamstående eller par). Du bor i eget, möblerat rum och delar badrum och kök med dina värdar. Sängkläder och handdukar tillhandahålls av lägenhetsvärdarna.

Studiolägenheter (18-35 år, minimum 4 veckor)

ESL Languages Studio apartments Colon Language Center Hamburg

Detta boende erbjuder studiolägenhetens oberoende i en livlig innerstadsmiljö, bara en 25 minuters promenad från skolan. Rummet är fullt utrustat med en säng, eget badrum, bord, stol och förvaringsutrymme. Sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar.  Du får tvätta i maskiner på plats mot en liten avgift. Boendet erbjuder gratis Wi-Fi. Det finns ingen städtjänst, så gästerna tar hand om sina eget rum och gemensamma ytorna. Studenterna har kokmöjligheter i sina studiolägenheter. Sammantaget ger denna studentbostad ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som letar efter oberoende bostadsarrangemang nära skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.