Språkresor till Milano

Utmärkt, 96 omdömen

På en språkresa till Milano, den italienska designhuvudstaden, kommer du att upptäcka en framåtriktad stad som hyllar modernitet samtidigt som man bevarar århundraden av tradition intakt! Plugga italienska i Milano och du kommer att lära känna Italiens framtidsstad, där sofistikation kombinerar med kreativitet, det gamla blandas perfekt med den nya och naturligtvis är den kulinariska upplevelsen sublim. Välj att studera italienska i Milano och uppleva historien och kulturen i denna innovativa stad!

 
Språkresor till Milano
Milano
1 / 10

Italienska skolor i Milano

På en kurs i italienska i Milano lär du dig att dricka espresso på äkta milanovis och upptäcker det otroliga köket i Lombardiet. Att lära dig italienska i Milano är också chansen att studera i en autentisk miljö, där du praktiserar dina språkkunskaper varje dag med både lokalbefolkningen och andra internationella studenter på din kurs. Våra partnerskolor ligger   nära den historiska stadskärnan, så medan du studerar italienska i Milano kan du också utforska sevärdheter som Villa Reale och Galleria Vittorio Emanuele II i närheten!

Varför studera italienska i Milano?

esl Milan language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Ett måste att se på din kurs i italienska i Milano är den otroliga Milano-katedralen, men det är också värt att besöka kyrkan Santa Maria delle Grazie, där du kan beundra Leonardo da Vincis berömda muralmålning Nattvarden!
 • När du studerar italienska i Milano, känd som centrum för avancerad kultur, kan du besöka de otroliga restaurangerna och prova delikatesser som Risotto Alla Milanese och Polenta.
esl Milan language stay 3 column 2
Resande
 • I hjärtat av Lombardiet är en kurs i italienska i Milano din chans att utforska fantastiska naturlandskap, från Comosjön till Venedig!
 • För en annan stadsupplevelse, ta tåget till närliggande Turin, en otrolig, överdådig stad vid randen av savoyanska Alperna, där du kan prova den lokala drycken bicerin.
esl Milan language stay 3 column 3
Arbete
 • Känd som ett centrum för mode och finans, finns det inget slut på möjligheterna för yrkesverksamma som studerar italienska i Milano, inklusive hos företag som BNP Paribas och Gucci
 • I Milano ligger också 27 av världens 100 största företag, och våra partnerskolor kan hjälpa dig med att hitta praktik i staden under din kurs i italienska i Milano - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera italienska i Milano:

Hur mycket kostar det att bo och studera italienska i Milano?

Våra italienska kurser i Milano börjar från 260 euro per vecka, och andra kostnader i staden är också låga. En lunch kostar mellan 5 euro och 10 euro, medan middag inte behöver kommer upp i mer än 20 euro. Det är också lätt att utforska staden, då en enkelbiljett för kollektivtrafiken bara kostar 1:50 euro. Be gärna ESL om en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Italien!

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Milano?

 • Milano är en fantastisk stad, fylld med attraktioner för alla som lär sig italienska utomlands, oavsett om du vill uppleva historia eller shoppa.
 • Det finns gott om möjligheter att undersöka på Milanos innovativa arbetsmarknad, och du får också chansen att lära känna mer av Italiens otroliga sevärdheter på en kurs i italienska i Milano.

Vilken typ av kurser i italienska kan jag göra i Milano?

På ESL erbjuder vi dig chansen att skräddarsy din språkkurs utomlands för att passa dina behov, vilket hjälper dig att organisera den idealiska längden på din vistelse, detaljerna i själva kursen, och även hur du vill bo när du studerar italienska i Milano. Några av de italienska kurserna i Milano som vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Kurser Italienska PLUS aktivitet (t.ex. mode, inredning)
 • Privatundervisning i affärsitalienska

Har du några övriga frågor om att studera italienska i Milano?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig