Språkresor till Shanghai

Utmärkt, 3 omdömen

Välkommen till den största staden i Kina, där en språkresa till Shanghai tillåter dig att utforska allt från idylliska parker till glittrande skyskrapor! Att studera kinesiska i Shanghai är perfekt för studenter som letar efter modernitet och äventyr - i den här innovativa staden, kommer du att spendera din tid med att upptäcka otroliga sevärdheter samtidigt som du övar din kinesiska varje dag. Välj en oförglömlig språkresa och plugga kinesiska i Shanghai!

 
Språkresor till Shanghai
Shanghai
1 / 10
(Mandarin) kinesiska skolor i Shanghai

Den futuristiska, frenetiska och livliga staden Shanghai kontrasterar med lugna oaser som staden fortfarande bevarar: smala gator kantade med skuggande träd, barer, kaféer, boutiquer och konstgallerier, som du upptäcker medan du lär dig kinesiska i Shanghai. På en kurs i kinesiska i Shanghai hos en av våra partnerskolor, lär du dig språket på fördjupande, dynamiska lektioner och tar med dig dina färdigheter ut på stadens gator. När du studerar kinesiska i Shanghai får du också uppleva ikoniska sevärdheter - från Shanghai-museet till Yu Garden!

Varför studera (mandarin) kinesiska i Shanghai?

esl Shanghai language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Shanghai är en stad som sjuder av liv, där på en kurs i kinesiska i Shanghai du kan ha olika erfarenheter, som att beundra stadens glittrande skyline på Bund och shoppa i karaktäristiska Tianzifang - kontakta oss för mer information om att bo i Shanghai.
 • Missa inte chansen att se staden från TV-tornet Oriental Pearl Tower, observera den europeiska arkitekturen i den forna franska stadsdelen och prova en het xiaolongbao (soppa med dumpling).
esl Shanghai language stay 3 column 2
Resande
 • Medan du lär dig kinesiska i Shanghai finns det mycket att besöka utanför stadens gränser - res till charmig Hangzhou med den vackra Västra sjön, eller förlora dig i kanalerna i Suzhou.
 • Moganshan är det perfekta resmålet för naturälskare, ett otroligt bergsområde långt ifrån stadens liv och rörelse, där du kan utforska många vandringsleder.
esl Shanghai language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Shanghai är en pulserande asiatisk stad där det finns mycket för dig att upptäcka på din språkkurs utomlands, från lokal mat och bryggerirundturer till kinesiska matlagningskurser!
 • Du kan delta i en cykeltur i staden för att bese dess historiska sevärdheter med fart, medan sportfantaster kan ta sig till Shanghai Yinqixing inomhusskidbacke för att träna snowboard eller skidåkning!

Populära frågor om att studera (mandarin) kinesiska i Shanghai:

Hur mycket kostar det att bo och studera kinesiska i Shanghai?

När du bor och studerar kinesiska i Shanghai, finns det flera kostnader som du måste beakta. Att resa runt staden är enkelt med tunnelbanan, som kostar bara 0:25 euro (2 yuan). Du äter ute på en restaurang för i genomsnitt 5 euro (40 yuan) beroende på maträtten. Våra kinesiska kurser i Shanghai börjar från 555 euro för två veckors lektioner, och du får gärna kontakta oss på ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier i Shanghai!

Vilka är fördelarna med att studera (mandarin) kinesiska i Shanghai?

 • Shanghai är en otroligt mångsidig stad, där du, då du lär dig kinesiska utomlands, kommer att lära känna historisk arkitektur och moderna attraktioner!
 • Yrkesverksamma som studerar kinesiska i Shanghai kommer att hitta mycket att njuta av på den attraktiva arbetsmarknaden, medan yngre studenter får erfarenhet av den unika kulturen och köket i staden.

Vilken typ av kurser i (mandarin) kinesiska kan jag göra i Shanghai?

Våra partnerskolor erbjuder en mängd olika kurser för alla elever, så oavsett om du är nybörjare eller avancerad student i kinesiska, kommer du att kunna ta den perfekta språkkursen. De kinesiska kurserna i Shanghai våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Konversationskurser i mandarin
 • Kombinerade privat- och gruppkurser, från A1- till C1-nivå
 • Lektioner i affärskinesiska

Har du några övriga frågor om att studera (mandarin) kinesiska i Shanghai?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig