Språkresor till San Sebastián

Utmärkt, 237 omdömen

När du gör en språkresa till San Sebastián kommer du att älska bukten och de vita sandstränderna! Bara 20 km från den franska gränsen är detta paradis för surfare och matälskare omgiven av gröna kullar, och du kommer att upptäcka all dess unika skönhet när du studerar spanska i San Sebastián! Upplev den historiska gamla stan, innovativa restauranger och alla spännande aktiviteter som erbjuds då du väljer att studera spanska i San Sebastián!

 
Språkresor till San Sebastián
San Sebastián
1 / 10
Spanska skolor i San Sebastián

San Sebastián är en populär badort, där du, då du lär dig spanska i San Sebastián, kan surfa på vågorna i Biscayabukten, strosa på kullerstensgatorna i Parte Vieja och öva din spanska varje dag. Våra fantastiska partnerskolor kommer att se till att du gör stora framsteg på din kurs i spanska i San Sebastián, och du kommer att trivas med lokalbefolkningen på pintxobarerna i staden. När du studerar spanska i San Sebastián kommer du bara att vara en kort promenad från Zurriola-stranden och Plaza de Gipuzkoa, så att du lätt kan bekanta dig med stadens sevärdheter!

Varför studera spanska i San Sebastián?

esl San Sebastian language stay 3 column 1
Stadsliv
 • San Sebastián lockar besökare som letar efter en spännande stadsvistelse och på en kurs i spanska i San Sebastián kan du surfa och segla vid Playa La Concha!
 • Den här livliga staden erbjuder gott om evenemang under hela året, inklusive jazzfestivalen och den internationella filmfestivalen, så du hittar alltid något att njuta av - kontakta oss för mer information om att bo i San Sebastián.
esl San Sebastian language stay 3 column 2
Resande
 • Från San Sebastián är hela det vackra baskiska landet öppet för dig - besök Getaria för att dricka den lokala drycken, txakoli, ett uppfriskande vitt vin, eller vandra uppför klipporna till San Juan de Gaztelugatxe.
 • Du kan också träkol ta en tur till vinregionen Rioja Alavesa när du studerar spanska i San Sebastián, där du kan prova några av de mest utsökta vinerna i Europa.
esl San Sebastian language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna livliga kuststad har så många aktiviteter för dig att delta i, från vattensporter till kulinariska rundturer för att smaka de bästa lokala rätterna.
 • Naturligtvis är staden ett nav för havssporter, och det finns gott om företag som erbjuder surfinglektioner på stranden - eller ge dig ut på en båttur för att se den otroliga kusten!

Populära frågor om att studera spanska i San Sebastián:

Hur mycket kostar det att bo och studeraspanska i San Sebastián?

Om du vill prova det otroliga köket i staden, kan du förvänta dig att betala cirka 15 euro för en god måltid, medan kaffe på ett kafé bara kostar 1:50 euro. Våra spanska kurser i San Sebastián startar från 235 euro per vecka och kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i San Sebastián?

 • När du studerar spanska i San Sebastián, möter du en mångfald av människor som besöker den här populära semesterorten och praktiserar din spanska varje dag med ortsborna.
 • Det finns mycket att utforska i San Sebastián när du lär dig spanska utomlands, från surfing till det fantastiska köket, vilket hjälper dig att lära dig mer om den unika baskiska livsstilen!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i San Sebastián?

Det finns många språkkurser som erbjuds i San Sebastián, vilket innebär att oavsett din nivå eller anledning till att lära dig spanska, kommer du att hitta en lämplig kurs. Några av de spanska kurserna i San Sebastián våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privata och grupplektioner
 • Förberedande examenskurser för DELE  
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. surfing, matlagning)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i San Sebastián?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig