Studera engelska i Ferrières

Bra, 15 omdömen

I den lugna Ardennerregionen erbjuder en kurs i engelska i Ferrières den perfekta miljön för att fördjupa dig i språkinlärning! Denna lilla stad ligger bara 20 km från Spa, och lika nära Frankrike, Luxemburg och Tyskland, så du studerar engelska i Ferrières i en unik och mångsidig region av landet. Välj att studera engelska i Ferrières och du kommer att vara omgiven av skönhet och göra fantastiska framsteg i dina studier!

 
Studera engelska i Ferrières
Ferrières
1 / 10
Engelska skolor i Ferrières

På en kurs i engelska i Ferrières kan du fokusera på dina språkstudier och samtidigt besöka museer eller utöva sport i området. När du studerar engelska i Ferrières lär du dig under fördjupande och dynamiska lektioner på våra partnerskolor och lämnar din språkkurs med stora framsteg. Då du läser engelska i Ferrières är du också en kort bilresa från en mängd sevärdheter, från de romantiska ruinerna av Château de Logne till charmiga skogspromenader i Ardennerna.

Varför studera engelska i Ferrières?

esl ferrieres language stay 3 column 1
Lantliv
  • Ferrières är ett vackert område i Belgien, och då du studerar engelska utomlands kan du utforska livet i små städer som Landrecy, My och Vieuxville - kontakta oss för mer information om att bo i Ferrières.
  • På randen av Ardennerna erbjuder detta vackra område kilometervis av promenader för att njuta av den perfekta avkopplingen från en intensiv dag med att lära dig engelska i Ferrières.
esl ferrieres language stay 3 column 2
Resande
  • I södra Belgien finns det gott om närliggande städer att utforska på din kurs i engelska i Ferrières, inklusive historiska Liège.
  • Om du hellre besöker naturparker i Belgien och norra Frankrike, se till att besöka Ardennerna, en orörd region där du upplever unik natur och sevärdheter som slottet Bouillon.
esl ferrieres language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns så mycket att göra i denna vackra del av Belgien då du studerar engelska utomlands - i den närliggande Domaine de Palogne kan du delta i aktiviteter som cykling och skogsvandringar.
  • I den större Ardennerregionen, bege dig ut på floden för spännande aktiviteter som kanot- och kajakpaddling, medan du på vintern kan njuta av skidåkning!

Populära frågor om att studera engelska i Ferrières:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Ferrières?

Entré till lokala museer i Ferrières kan kosta cirka 6 euro, medan många aktiviteter som vandring är helt gratis om du följer offentliga spår och vandringsleder. Medan du studerar engelska i Ferrières, kanske du också vill prova lokala rätter på en restaurang - en måltid kan kosta cirka 15 euro. Våra kurser i engelska i Ferrières börjar från 1 580 euro per vecka, och du är välkommen att kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Ferrières?

  • Ferrières är ett charmigt område i Belgien, där du kommer att vara fullt fokuserad på att lära sig engelska utomlands, medan du suger upp otroligt natur
  • På kanten av Ardennerna gör du fantastiska minnen som utforskar verksamheten i regionen medan du studerar engelska i Ferrières, från spännande vattensporter till lugna vandringar!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Ferrières?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av engelska kurser i Ferrières att välja mellan, så oavsett om du är en vuxen student eller junior, kan ESL hjälpa dig att hitta rätt språkkurs utomlands för dig och dina mål. Några av våra kurser inkluderar:

  • Sommarprogram för studenter i åldern 9 - 17 år
  • Kurser Engelska PLUS aktivitet för 9 - 17-åringar (t.ex. tennis, ridning)

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Ferrières?