esl new zealand language stay hero learning english

Nya Zeeland

Utmärkt, 174 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Nya Zeeland!

Språkresor Nya Zeeland

På andra sidan jordklotet (bokstavligen) är Nya Zeeland en nation på frammarsch när det gäller språkresor! Häpnadsväckande natur, några av världens mest pratsamma ortsbor, en blandning av maori och västerländsk kultur och söta, kramgoda varelser, blandas till den perfekta bakgrunden till en språkkurs i engelska i Nya Zeeland. Studenter reser från när och fjärran på språkresa till Nya Zeeland för att uppleva kiwilivet i total fördjupning – följ med dit med oss!
 

Engelska kurser i Nya Zeeland

Vanliga frågor om Engelskakurser i Nya Zeeland

Varför studera engelska i Nya Zeeland?

För européer är Nya Zeeland ett av de mest avlägsna hörnen på jordklotet – så tänk dig att få utforska det under en längre period och erfara hur det verkligen är att leva som en Kiwi. Utöver att prata och höra engelska varje dag, kommer du att få se några av världens vackraste landskap, prova en extremsport (eller två) och se hur Haka-dans utövas. Du lär dig i total fördjupning och träffar människor från världens alla hörn och även lokalinvånarna – kiwis är kända för sin vänliga, avslappnade attityd!

Var kan jag studera engelska i Nya Zeeland?

ESL erbjuder många olika kurser i engelska i Nya Zeeland, på olika platser efter varje smak och behov. Det är viktigt att vara på en plats där du känner dig bekväm och trivs, eftersom det motiverar dig till att nå dina mål. Pröva huvudstaden, Wellington, för att upptäcka Nya Zeelands kreativa kultur och strandnära liv, eller res till Auckland, Nya Zeelands största stad, för vulkaniska bergstoppar, pulserande festivaler och kosmopolitiskt studentliv. Om du önskar vara ett med naturen, kommer våra kurser i Queenstown att passa dig med sina omgivningar av sydliga alper, bergspass, sjöar och vyer, för vilka Nya Zeeland är berömt i hela världen.

Vilken typ av engelska talar de i Nya Zeeland?

Engelskan som talas i världen varierar från land till land, men du behöver inte oroa dig för det om du tar en kurs i engelska i Nya Zeeland. Bortsett från några få olikheter i vokabulären, förstår engelsktalande världen över varandra utan problem – och att lära dig en mer global variant av engelska och att vänja dig vid nya accenter är fantastiskt när det gäller internationellt resande! Öppna ditt sinne och din värld och gör en språkresa till Nya Zeeland för en erfarenhet du aldrig kommer att glömma!

esl-new-zealand-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.