ESL Australia language stay

Australien

Utmärkt, 1215 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Australien!

Språkresor Australien

Om du letar efter en kurs i engelska som låter dig utforska världen ”down under” har du kommit till rätt ställe. En språkresa till Australien är ett populärt val bland studenter som vill uppleva en helt ny, spännande livsstil, totalt annorlunda än den europeiska. Lär dig världens mest talade språk och få ovärderliga livserfarenheter under din språkresa till Australien och träffa studenter från jordens alla hörn. Våra många års erfarenheter på ESL gör att vi kan erbjuda dig kurser av hög kvalitet som får dig att lära dig snabbt medan du utforskar ett nytt land. Australien väntar på dig!
 

Engelska kurser i Australien

Vanliga frågor om att studera Engelska utomlands

Varför läsa engelska i Australien?

Populärt hos äventyraren inom oss, erbjuder Australien chansen att plugga engelska i en helt ny miljö och att själv uppleva den berömt avslappnade australienska livsstilen. Även om det är en lång resa över världen är Australien ett populärt val bland ESL:s studenter, då levnadskostnaderna och priset för språkkurserna jämfört med andra engelsktalande platser runt om i världen ofta är klart lägre. Dessutom är Australien ett vänligt, välkomnande land som ger dig många tillfällen att praktisera och utveckla dina språkliga färdigheter med studenter, vilka reser från hela världen för att uppleva livet i Australien.

Är australiensk engelska annorlunda?

Australiensk engelska är faktiskt mycket lik brittisk engelska på grund av historien och de kulturella band de båda länderna delar och som fortfarande är relevanta idag. Den grammatik du lär dig när du studerar engelska i Australien är i princip densamma som den som lärs ut i brittisk engelska i Europa. Australien har dock en del annorlunda vokabulär, ibland påverkad av USA, så du kommer att lära dig en mer global engelska – en viktig förmåga och tillgång i livet om du vill lära dig engelska för affärslivet och resande!

Var kan jag studera engelska i Australien?

Bara själva storleken på landet ”down under” gör att det finns många platser att välja mellan för en språkkurs i Australien. De flesta australienska städer återfinns vid kusten, så du kommer att vara nära havet och stränder vart du än reser. Våra kurser i engelska hittar du på världsberömda platser som Perth, Melbourne och Sydney, men vi ger dig även möjligheten att uppleva surfingens livsstil i områden som Byron Bay, Gold Coast och Cairns. Upptäck Australien med egna ögon på en språkresa till Australien!

esl-australia-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja i Australien?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse