Studera engelska i Monmouth

Wales är känd för sin förtrollande natur och charmiga historiska byar. Ingenstans syns detta bättre än i Monmouth, som kombinera massor av fascinerande exempel på forntida arkitektur och nära smaragdgröna fält och frodiga skogar som kännetecknar den walesiska naturen. Monmouth speglar Wales själ.

 
Studera engelska i Monmouth
Monmouth
1 / 10
Engelska skolor i Monmouth

Skolorna i Monmouth är välkomnande, har en blandning av nationaliteter och ger en högkvalitativ utbildning till sina elever. Skolorna ger många möjligheter att njuta av den underbara omgivande naturen, vare sig det är genom sport, utflykter eller generösa utomhusanläggningar. Kontakta ESL-teamet så matchar vi dig med den perfekta skolan! Under hela din tid i skolan kommer du att kunna utforska det omgivande området genom flera dagsutflykter till fantastiska städer som London och Cardiff.

Varför studera engelska i Monmouth?

ESL Monmouth language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Monmouth har rötter som sträcker sig tillbaka till 1000-talet. Det kan kännas som en resa i tiden att promenera på dess kullerstensgator och titta på de flera hundra år gamla byggnaderna.
  • Din tid i staden kan vara så avslappnad eller så livlig som du vill. Du kan välja att antingen ta en lugn promenad i den omgivande naturen eller utforska de traditionella marknaderna och livliga pubarna.
ESL Monmouth language stay 3 column 2
Resande
  • Medan Monmouth är perfekt för både natur och historia, har dess omgivningar ännu fler skatter! Se till att göra ett besök på ett av de många RSPB -reservaten i området för att skåda en del av Storbritanniens eleganta djurliv, eller det forntida slottet Raglan, alla bara en kort bilresa från staden.
  • Trots sin lugna och rofyllda omgivning åtnjuter Monmouth det perfekta läget för en stadsutflykt. Bara en timme från både Cardiff and Bristol kan du njuta av deras livliga urbana energi när det passar dig.
ESL Monmouth language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Med sin klara luft, blå himmel och miltals med gröna fält är Monmouth en idealisk plats för utomhussporter och du kommer att kunna utöva dem alla, inklusive fotboll och rugby, som är särskilt populära i området.
  • I Monmouth hittar du många unika restauranger, kaféer och pubar som du kan utforska under din tid i staden.

Vanliga frågor om att studera engelska i Monmouth

Hur mycket kostar det att leva och studera i Monmouth?

Monmouth är en idealisk plats för både budget- och lyxresenärer, eftersom du kan hitta flera alternativ för ditt boende, fritid och mat. Under din vistelse i Monmouth kan du räkna med att budgetera mellan 17 och 70 euro för dina transporter, måltider och aktiviteter på en dag.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag studera i Monmouth?

Våra skolor i Monmouth erbjuder högkvalitativ undervisning i engelska som du kan uppleva själv på en allmän engelsk kurs i en grupp med andra likasinnade studenter. Skolorna drar också fördel av Monmouths härliga utomhusmiljö genom att erbjuda engelska lektioner tillsammans med sport.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Monmouth?

  • Att studera engelska i Monmouth kommer att ge dig en unik upplevelse utanför allfarvägarna och en bättre förståelse av Wales unika kultur.
  • Studenter som tycker om sport kommer att kunna bedriva sin favorithobby under hela sin tid i Monmouth, eftersom våra skolor erbjuder högkvalitativa anläggningar och en fantastisk utomhusmiljö.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Monmouth?