esl-italy-which-city-to-choose-banner

Sommarläger i Italien

Utmärkt, 2072 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Italienskt sommarläger för tonåringar och barn i Italien

Italien - känt över hela världen för sina bidrag till konst, musik, historia, mat, mode ... och din nästa destination! Om ditt hjärta är inställt på att lära dig italienska, var är det då bättre att studera än i Italien självt, där din juniorspråkkurs kommer att serveras med pizza vid sidan av? Lär dig italienska i Italien och du kommer att utforska nya platser varje dag, träffa ungdomar från hela världen och snabbt utveckla dina språkkunskaper! Åh, och nämnde vi il gelato?

Våra sommarläger i Italien

Varför åka på sommarläger i Italien?

En juniorkurs i italienska i Italien är det perfekta tillfället att kombinera det bästa av två världar: lärande och äventyr! Att vara mitt i den italienska kulturen kommer att hjälpa dig att bättre förstå språket du lär dig och att se och göra så många nya saker varje dag säkerställer att du kommer hem med fantastiska minnen! Utöver detta träffar du unga människor från hela världen och får nya internationella vänner som du kan utforska och studera Italien tillsammans med.

Vad kommer jag att göra på mitt italienska sommarläger i Italien?

Du kommer garanterat att uppleva det bästa av Italien på din italienska juniorkurs - tänk på stränder, soliga kullerstensgator och turer till några av Italiens mest kända städer för perfekta ögonblicksbilder att ta med hem! Du kommer att ha lektioner på morgonen, där du lär dig i en dynamisk miljö som uppmuntrar dig att delta och ha roligt på lektionerna. På eftermiddagarna anordnar skolan en mängd aktiviteter, från sport och lagspel till stadsutflykter eller resor till vattenparker. Du kommer aldrig att ha tråkigt på din italienska juniorkurs i Italien!

Varför välja ESL för ditt sommarläger i Italien?

ESL:s språkreseprogram för juniorer är utformade speciellt för ungdomar och våra kurser i Italien är idealiska för studenter i åldrarna 14 - 17 år. Vi är stolta över att arbeta med handplockade partnerskolor som skapar kurser vilka inte bara är begränsade till klassrummet. På ESL vill vi ge dig mer än bara språkkunskaper - vi vill ge dig en otrolig upplevelse, så vi gör allt för att hjälpa dig att skapa ditt idealiska italienska sommarläger i Italien. Kontakta oss och se hur!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.