Språkresor till Seoul

Utmärkt, 307 omdömen

Utforska Seoul med andra ögon och lär känna varje hörn av denna otroliga stad på en språkresa till Seoul! Att studera koreanska i Seoul är ett verkligt unikt sätt att själv uppleva koreansk kultur och fördjupa dig i dess historia, mode och mat! Vare sig du vill sjunga med K-popidolerna, ta ett nästa steg i din karriär, eller helt enkelt lära känna en helt ny kultur på egen hand, ger en kurs i koreanska i Seoul dig minnen för livet!

 
Språkresor till Seoul
Seoul
1 / 10
Koreanska skolor i Seoul

Sydkorea är ett fascinerande land med ett lika fascinerande språk och tusentals studenter kommer för att studera koreanska i Seoul varje år. Århundraden av historia och kultur har gjort Sydkorea till den blandning av modernt och traditionellt som vi ser idag och var kan vara bättre att studera koreanska utomlands än i landets pulserande huvudstad? Våra partnerskolor i Seoul ligger nära den livliga stadsdelen Gangnam, full av både lokala och internationella studenter och du kommer också att vara nära Seouls Konstcenter och Starfield COEX Mall!

Varför studera koreanska i Seoul?

esl seoul language stay 3 column 1
Stadsliv
  • När du köper mat på marknaden Gwangjang, utforskar boutiquerna i Hongdae eller besöker Bongeunsa-templet, pratar och hör du koreanska dygnet runt – kontakta oss för mer information om att bo i Seoul.
  • Promenera i Gangnam där K-popstjärnor och skådespelare bor, besök de stora koreanska kungarnas Gyeongbokgung och smaka på det autentiska koreanska köket; bara några av de saker du får uppleva när du studerar koreanska i Seoul!
esl seoul language stay 3 column 2
Resande
  • Även om det finns gott om förströelse i den livliga huvudstaden och du skulle vilja få ett smakprov på lantlivet, är det lätt att ta sig till den vackra koreanska landsbygden under din kurs i koreanska i Seoul!
  • I närheten ligger Korean Folk Village, som är den bästa platsen för att få en idé om regionens historia, medan Muuido är dt perfekta stället om du vill beundra havet och koppla av när du pluggar koreanska i Seoul!
esl seoul language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • För en unik upplevelse, ta en båttur uppför floden Han eller prova på en lektion i traditionell matlagning för att lära dig hur du lagar koreanska läckerheter.
  • Ge dig ut i den otroliga sydkoreanska naturen och prova på canyoning, eller gör en vandring längs några av de många promenadvägarna i staden medan du lär dig koreanska i Seoul.

Populära frågor om att studera koreanska i Seoul:

Hur mycket kostar det att bo och studera koreanska i Seoul?

När du studerar koreanska utomlands i Seoul, kan du lära känna alla stadens bästa maträtter – en genomsnittlig måltid ute kostar mellan 4:50 euro (6 000 won) och 7:50 euro (10 000 won). En kaffe på ett trendigt kafé i ett område som Hongdae kostar ca 3:50 euro (4 700 won). Du kan börja studera koreanska i Seoul från bara 365 euro för en vecka på våra partnerskolor och du får gärna kontakta oss för en gratis prisoffert for en språkresa till Sydkorea.

Vilka är fördelarna med att studera koreanska i Seoul?

  • Att plugga koreanska i Seoul är det perfekta sättet att uppleva denna livliga megastad, där du får lära känna hundratals år av kultur från de gamla templen till nutida stilar!
  • Internationella studenter reser alltid till Seoul för att studera koreanska på grund av dess välkomnande atmosfär och otaliga attraktioner – det finns ingen bättre plats att uppleva allt i Sydkorea i ett mikrokosmos!

Vilken typ av kurser i koreanska kan jag göra i Seoul?

Våra partnerskolor uppmuntrar lärande i en dynamisk och praktisk miljö där du känner dig involverad i gruppen och börjar prata från första dagen när du pluggar koreanska i Seoul. Kurserna i koreanska på våra partnerskolor i Seoul inkluderar:

  • Språklektioner på nivå A1 till C1 inklusive intensivkurser
  • Kombinerad allmän kurs och specifik inriktning

Har du några övriga frågor om att studera koreanska i Seoul?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig