Språkresor till Kapstaden

Utmärkt, 477 omdömen

Välj en engelsk språkresa till Kapstaden och lära känna en ny kultur som är en värld helt skild från allt du någonsin har upplevt innan! Studera engelska i Kapstaden och känn hur natur och stadsliv sammanfogas i denna otroliga stad i skuggan av Table Mountain. Studenter flockas hit för att studera engelska i Kapstaden, eftersom det är den perfekta platsen för att kombinera studier med äventyr - upptäck själv Sydafrika i denna mångfacetterade stad!

 

 
Språkresor till Kapstaden
Kapstaden
1 / 10
Engelska skolor i Kapstaden

Byggd under de successiva koloniseringarna och med en händelserik historia, har idag Kapstaden blivit en fängslande stad som förnyar sig varje år och du kan upptäcka allt detta på en kurs i engelska i Kapstaden. Du kommer att studera engelska i Kapstaden på en av våra topprankade partnerskolor, där du får delta i intensiva lektioner som är utformade för att hjälpa dig att göra snabba framsteg. När du pluggar engelska i Kapstaden kommer du också att vara omgiven av ikoniska sevärdheter som Signal Hill och V & A Waterfront.

 

Varför studera engelska i Kapstaden?

esl capetown language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Den här livliga staden erbjuder något för alla som studerar engelska utomlands i Kapstaden, från att promenera genom lugna Kirstenbosch till att möta pingviner på Boulders Beach!
 • Det finns så mycket historia i den här staden, och du kan lära dig mer om den på Robben Island eller Iziko South African Museum medan du är på din kurs i engelska i Kapstaden.
esl capetown language stay 3 column 2
Resande
 • Ta linbanan uppför Table Mountain på en paus från att studera engelska i Kapstaden för att uppleva staden från ett fågelperspektiv, eller om du föredrar att stanna på marken, solbada på Clifton Beach!
 • När du pluggar engelska i Kapstaden kan du också utforska fantastiska vingårdar i städer som charmig Stellenbosch, grundad av holländarna, eller beundra valar i deras naturliga livsmiljö i Hermanus.
esl capetown language stay 3 column 3
Arbete
 • Som en av tre huvudstäder i Sydafrika, erbjuder Kapstaden en mängd arbetstillfällen för yrkesverksamma som studerar engelska utomlands, från tillverkning till finansiella tjänster.
 • ESL kan också hjälpa dig att hitta lokala volontärmöjligheter i staden genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information om möjligheter i Kapstaden.

Populära frågor om att studera engelska i Kapstaden:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Kapstaden?

När du läser engelska i Kapstaden kan du dra nytta av den förmånliga levnadskostnaden! Du kan hitta massor av prisvärda restauranger i staden, där en måltid kostar mindre än 10 euro (180 rand). Dessutom kostar en enkelbiljett till bussen bara 0:50 euro (8:20 rand). Våra kurser i engelska i Kapstaden börjar från 315 euro för en veckas lektioner så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Sydafrika.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Kapstaden?

 • Kapstaden är en blandning av kulturer, traditioner och landskap, vilket gör den till den perfekta platsen att studera engelska utomlands och utveckla dina språkkunskaper medan du prövar på något nytt varje dag.
 • En kurs i engelska i Kapstaden gör att du kan fördjupa dig, inte bara i språket, men i hela Sydafrika - dess fantastiska landskap, rika djur- och växtliv och otroliga blandning av kulturer.

Vilken typ av kurser i engelskakan jag göra i Kapstaden?

Våra partnerskolor erbjuder en rad engelska språkkurser utomlands, från standard- till intensivkurser och allt däremellan. Oavsett om du vill använda engelska för arbete eller bara för att träffa nya vänner, är Kapstaden det perfekta stället att göra det! Några av språkkurserna utomlands i Sydafrika som vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser English for Work
 • Privatlektioner i affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för B2, C1, IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Kapstaden? 

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig