esl scotland language stay hero learning english

Skottland

Utmärkt, 1094 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Skottland!

Språkresor Skottland

Skottland är ett land som fullständigt spricker av liv, vilket gör det till den idealiska platsen att lära sig engelska utomlands. Om du vill lära dig engelska och verkligen lära känna folket bakom språket, är Skottland en fantastisk plats på grund av sin vänliga befolkning och kompakta storlek. Vi har hjälpt studenter att göra en språkresa till Skottland i många år nu och vår erfarenhet och expertis gör att du kan vara säker på att hitta den idealiska kursen som passar just dig och dina mål.
 

Engelska kurser i Skottland

Vanliga frågor om Engelskakurser i Skottland:

Varför ska jag läsa engelska i Skottland?

  • Skottland är berömt runt om i världen för sitt rika kulturarv.
  • Du får möjlighet till nära kontakt med Skottlands vänliga lokalbefolkning och lär känna vardagslivet personligen.
  • Om du väljer en kurs i engelska i Skottland, blir du omgiven av språket dygnet runt och kommer att äta, sova och andas på engelska – vilket betyder att du kommer att göra otroliga framsteg under din vistelse.
  • Skottlands läge i Storbritannien är idealiskt, då du lätt kan utforska och omsätta dina kunskaper i praktiken när du reser till nya städer och besöker andlöst vackra landskap.

Vart kan jag åka på språkresa till Skottland?

Skottland är ett litet land med mycket att se och göra, så oavsett var du väljer att studera är du aldrig långt borta från händelsernas centrum. Våra kurser i engelska i Skottland hittar du i Edinburgh, Glasgow och Aberdeen, vackra skotska städer, var och en med sin speciella karaktär. Vi erbjuder också privatlektioner hemma hos läraren, så att du verkligen kan få en nära och personlig erfarenhet av skotskt vardagsliv och snabbt förbättra din engelska!

Varför välja ESL för en kurs i engelska i Skottland?

Språk är vår passion och vi vill att du ska gilla att lära dig dem lika mycket som vi gör. Det är därför som vi skapat ett brett nätverk av erfarna språkskolor runt om i världen, vilket gör att det inte spelar någon roll var du väljer att studera, du kan alltid lita på vår ESL-kvalitet. Vi har tagit studenter till Storbritannien under mer än 20 år och vår stora erfarenhet betyder att vi helt kan personalisera din språkresa och skapa den perfekta kursen i engelska för dina behov. Om du vill studera engelska i Skottland, lyssnar vi och guidar vi dig genom hela processen – gratis! Du är i goda händer när vi ger dig expertråd och tar fram en språkupplevelse du aldrig kommer att glömma.

esl-test-your-language-level
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse!