esl german course hero

Tyska

Tyskspråkiga destinationer

Språkkurser i tyska utomlands

Ett språk, 95 miljoner talar det och porten till en av de mäktigaste ekonomierna i världen. Tyska växer snabbt i popularitet i Europa bland språkstuderanden och anledningen är uppenbar! Tyska är innovationernas språk, affärernas språk och motorn i dagens EU. Vi på ESL har erfarenheten som hjälper dig att sätta samman din idealiska kurs i tyska utomlands och tusentals studenter har redan givit oss sitt förtroende att hjälpa dem att ta sina språkliga färdigheter till nästa högre nivå.

Våra resmål för tyska studier

Tyskakakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl-test-your-language-level
Testa din Engelska-nivå online.

Ta reda på vilken Engelska-kurs som passar dig bäst.

Gör vårt gratis, snabba språktest online

Vanliga frågor om att studera Tyska utomlands.

Varför lära sig tyska?

Tyska är en nyckelspelare bland språken inom affärer och handel, men det är inte den enda anledningen till att tyska är ett fantastiskt språk att lära sig. Det är det mest talade språket inom EU med sina uppskattningsvis 100 miljoner och är officiellt språk i Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien och Luxemburg. En tysk språkresa utomlands öppnar många dörrar och dessutom är tyska ett otroligt intressant språk att lära sig! Trots sitt rykte om teknisk grammatik, är tyska också ett lekfullt språk som låter de studerande leka med ord, sätta samman idéer och verkligen njuta av sin studieupplevelse!

Vilka är fördelarna med att studera tyska utomlands?

Tyska språkreseprogram utomlands är fantastiska om du vill:

  • uppleva total fördjupning och tala och höra tyska dygnet runt
  • lära dig hur det är att leva i en annan kultur
  • lära känna den rika i kulturen i Tyskland och andra länder där språket talas
  • boosta ditt CV och förbättra din språkliga profil
  • kommunicera med människor runt om i Europa

Var är bästa platsen för en tysk språkresa utomlands?

Det fina med tyska är att du har många alternativ att välja bland när det gäller ditt ideala tyska språkreseprogram utomlands. På ESL erbjuder vi kurser inte bara i Tyskland, utan även i Schweiz och Österrike, vilket betyder att oavsett vilka mål du har, kan du vara säker på att hitta den perfekta kursen som hjälper dig att nå dem. Från Berlin till Zürich och Wien till München, har vi ett brett utbud av kurser som hjälper dig att studera tyska utomlands och din egen språkreserådgivare hjälper dig hela vägen att sätta samman programmet.

Hur uppskattar du din nivå i tyska?

Om du vill veta din nivå i tyska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår tyska gratistest online. Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i tyska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i tyska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero
Order
-17