esl german course hero

Tyska

Tyskspråkiga destinationer

Språkkurser i tyska utomlands

Ett språk, 95 miljoner talar det och porten till en av de mäktigaste ekonomierna i världen. Tyska växer snabbt i popularitet i Europa bland språkstuderanden och anledningen är uppenbar! Tyska är innovationernas språk, affärernas språk och motorn i dagens EU. Vi på ESL har erfarenheten som hjälper dig att sätta samman din idealiska kurs i tyska utomlands och tusentals studenter har redan givit oss sitt förtroende att hjälpa dem att ta sina språkliga färdigheter till nästa högre nivå.

Tyskakakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl zop exam preparation course hero

ZOP

ZOP är en mycket avancerad nivå tentamen som kräver behärskning av alla aspekter av det tyska språket. ZOP motsvarar nivå C2 i den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR).

Zentrale-certifikatet Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP) erkänner specifika kunskaper i tyska. Denna examen på avancerad nivå kräver att kandidater förstår svåra texter och att de kan uttrycka sig flytande och elegant på både skriven och muntlig tyska.

Mer information
ESL course plus junior hub hero

Språkkurs PLUS Aktiviteter (8- till 17-åringar)

Programmen « Språk PLUS » har utformats för de som önskar koncentrera sig på att utöva en sport eller på en speciell aktivitet, som en integrerad del av språkprogrammet.
 
Det är alltid lättare att lära sig samtidigt som man utövar sin favoritsysselsättning. Våra program « Språk PLUS » erbjuder unga studeranden ett lättsamt närmande till språkinlärningen för att stimulera intresse och framsteg med glädje.

Mer information
esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

Mer information
ESL private course junior

Privatkurser junior

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Mer information
esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information
esl-test-your-language-level
Testa din Engelska-nivå online.

Ta reda på vilken Engelska-kurs som passar dig bäst.

Gör vårt gratis, snabba språktest online

Vanliga frågor om att studera Tyska utomlands.

Varför lära sig tyska?

Tyska är en nyckelspelare bland språken inom affärer och handel, men det är inte den enda anledningen till att tyska är ett fantastiskt språk att lära sig. Det är det mest talade språket inom EU med sina uppskattningsvis 100 miljoner och är officiellt språk i Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien och Luxemburg. En tysk språkresa utomlands öppnar många dörrar och dessutom är tyska ett otroligt intressant språk att lära sig! Trots sitt rykte om teknisk grammatik, är tyska också ett lekfullt språk som låter de studerande leka med ord, sätta samman idéer och verkligen njuta av sin studieupplevelse!

Vilka är fördelarna med att studera tyska utomlands?

Tyska språkreseprogram utomlands är fantastiska om du vill:

  • uppleva total fördjupning och tala och höra tyska dygnet runt
  • lära dig hur det är att leva i en annan kultur
  • lära känna den rika i kulturen i Tyskland och andra länder där språket talas
  • boosta ditt CV och förbättra din språkliga profil
  • kommunicera med människor runt om i Europa

Var är bästa platsen för en tysk språkresa utomlands?

Det fina med tyska är att du har många alternativ att välja bland när det gäller ditt ideala tyska språkreseprogram utomlands. På ESL erbjuder vi kurser inte bara i Tyskland, utan även i Schweiz och Österrike, vilket betyder att oavsett vilka mål du har, kan du vara säker på att hitta den perfekta kursen som hjälper dig att nå dem. Från Berlin till Zürich och Wien till München, har vi ett brett utbud av kurser som hjälper dig att studera tyska utomlands och din egen språkreserådgivare hjälper dig hela vägen att sätta samman programmet.

Hur uppskattar du din nivå i tyska?

Om du vill veta din nivå i tyska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår tyska gratistest online. Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i tyska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i tyska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero