Språkresor till Sankt Petersburg

Utmärkt, 188 omdömen

Du kan inte låta bli att häpna över skönheten och historien runt omkring dig på en kurs i ryska i Sankt Petersburg! När du studerar ryska i Sankt Petersburg får du möjlighet att lära känna sevärdheterna i denna otroliga stad, från kanalerna till moderna butiker och imponerande museer. Utforska en av de mest magnifika europeiska städerna och välj att lära dig ryska i Sankt Petersburg!

 
Språkresor till Sankt Petersburg
Sankt Petersburg
1 / 10
Ryska skolor i Sankt Petersburg

Grundad av Peter den stora som ett tecken på kejserlig makt, har denna stad lyckats behålla sin storhet i århundraden, och när du studerar ryska i Sankt Petersburg kommer du att vara omgiven av dess prakt. På en kurs i ryska i Sankt Petersburg deltar du i dynamiska, fördjupande språklektioner som alla ges i hjärtat av staden på våra partnerskolor. Från Vinterpalatset till Fabergé-museet tar dig din språkkurs i ryska i Sankt Petersburg till stadens bästa sevärdheter!

Varför studera ryska i Sankt Petersburg?

esl stpetersburg language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna majestätiska stad kommer att imponera på dig när du studerar ryska utomlands, utforskar ikoniska sevärdheter som Isakskatedralen och det otroliga Eremitagemuseet.
 • Börja din dag med att beundra statyn av Bronsryttaren, en stadsikon, ta en båttur på floden Neva och avsluta dagen med balett eller opera på Mariinsky-teatern.
esl stpetersburg language stay 3 column 2
Resande
 • En av stadens främsta sevärdheter, palatset Peterhof, ligger en perfekt dagstur från staden - ta en bärplansbåt längs Finska viken och beundra Alexandriaparken och fontänen Grand Cascade.
 • På din kurs i ryska i Sankt Petersburg kan du också besöka den lilla staden Pusjkin med det före detta kejserliga sommarresidenset Katarinapalatset.
esl stpetersburg language stay 3 column 3
Arbete
 • Sankt Petersburg är ett stort centrum för handel och har också en stor industrisektor, vilket gör det till ett idealiskt resmål för yrkesverksamma för en språkkurs i ryska utomlands.
 • När du studerar ryska i Sankt Petersburg kan du också undersöka volontärmöjligheter i staden genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera ryska i Sankt Petersburg:

Hur mycket kostar det att bo och studera ryska i Sankt Petersburg?

Kostnaderna för att studera ryska i Sankt Petersburg är rimliga om du letar efter billigare restauranger och butiker - till exempel kan en öl på en lokal pub kosta 2:20 euro (200 rubel), och en cappuccino bara 1:30 euro (120 rubel). För att komma runt i staden, ta en tur med spårvagn, vilket endast kostar 0:55 euro (50 rubel) per resa. Våra ryska kurser i Sankt Petersburg börjar från 90 euro (8 200 rubel) i två veckor, så kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Ryssland.

Vilka är fördelarna med att studera ryska i Sankt Petersburg?

 • Sankt Petersburg är ett otroligt resmål för att studera ryska utomlands om du letar efter en mängd museer, historiska sevärdheter och hisnande palats.
 • När du lär dig ryska i Sankt Petersburg får du en annan syn på livet i Ryssland, och yrkesverksamma kan utforska en dynamisk jobbmarknad på sin språkkurs utomlands.

Vilken typ av kurser i ryska kan jag göra i Sankt Petersburg?

ESL erbjuder ett brett utbud av ryska kurser i Sankt Petersburg för dig att välja mellan, så om du letar efter en längre kurs, eller bara en kort nybörjarkurs, hjälper vi dig att skapa det perfekta programmet. Några av språkkurserna utomlands på våra partnerskolor inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Förberedande examenskurser för TRKI

Har du några övriga frågor om att studera ryska i Sankt Petersburg?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig