ESL canada language stay

Kanada

Utmärkt, 2446 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Kanada!

Språkresor Kanada

Att välja Kanada som resmål för dina studier i engelska kommer att hjälpa dig till snabba framsteg i en av världens vänligaste länder. Upplev kosmopolitiska städer och otämjd vildmark bara några kilometer från varandra och praktisera din engelska varje dag då du lär känna Kanadas charmiga lokalbefolkning. ESL har hjälpt tusentals studenter att förverkliga sina drömmar om en språkresa till Kanada genom att skräddarsy den perfekta kursen för var och ens personliga och professionella mål. Upptäck Kanada på ditt engelska äventyr!
 

Engelska kurser i Kanada

Vanliga frågor om Engelsakurser i Kanada

Varför läsa engelska i Kanada?

Kanada är ett enormt land som du aldrig tröttnar på att utforska, men trots sin storlek, finns här några av de vänligaste städerna världen har att erbjuda. Om du vill känna dig som hemma direkt medan du studerar utomlands, är en språkresa till Kanada just vad du behöver. Kanada är också möjligheternas land – många studenter reser för att plugga engelska i Kanada för chansen att kunna göra en praktik eller skaffa ett deltidsjobb under studietiden.
 

Var kan jag studera engelska i Kanada?

Med så många metropoler och vackra städer, har du massor av alternativ när det gäller att besluta vart din språkresa till Kanada ska gå. Från den pittoreska småstadskänslan i Whistler till den kosmopolitiska jättestaden Toronto, har Kanada den idealiska kursen för varje student. ESL erbjuder även kurser i engelska i Montreal, Vancouver, Calgary och Victoriasamt möjligheten att studera privat hemma hos läraren.

Varför välja ESL för min kurs i engelska i Kanada?

På ESL vill vi att du ska känna samma passion för språken som motiverar oss. Att erbjuda kvalitet och variation är våra prioriteter, så att du ska kunna nå dina språkmål. Våra kurser ger:

  • Dynamisk, förstklassig undervisning genom ett brett nätverk av partnerskolor
  • Ett brett kursutbud: vare sig du vill lära dig för jobbet, studera som hobby eller kombinera en praktik med dina studier, har vi den idealiska kursen för dina behov
  • Gratis, personlig rådgivning genom hela ditt språkprojekt
  • Chansen att personligen uppleva ett nytt språk och en ny kultur
esl-canada-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.