ESL Guadeloupe language stay

Guadeloupe

Bra, 77 omdömen
Vill du lära dig Franska utomlands? Hitta din favoritplats i Guadeloupe!

Språkresor Guadeloupe

Vill du lära dig franska, men pröva på någonting nytt? En kurs i franska i Guadeloupe är det perfekta sättet att kombinera lärande och äventyr! Denna vackra karibiska arkipelag är en del av EU, men att läsa franska i Guadeloupe tar dig långt bort från kontinenten! Tänk dig fantastiska stränder, kristallklart vatten, vulkaner och tropiska vattenfall – den perfekta platsen för en kurs i franska med en karibisk touch!
 

Franska kurser i Guadeloupe

Vanliga frågor om Franskakurser i Guadeloupe:

Varför studera franska i Guadeloupe?

Även om Guadeloupe är på andra sidan jorden från Frankrike är det fortfarande en del av EU och erbjuder många aspekter av traditionell fransk känsla mot en karibisk fond! Du kan till och med använda euro här, vilket gör resandet enklare! Franska är det officiella språket i denna vackra arkipelag, så du hör det varhelst du går och kan öva det när du utforskar de sex små öarna och tala franska varje dag i total fördjupning. Trots sin skönhet är inte Guadeloupe översållat av turister jämfört med andra karibiska öar, vilket gör att du verkligen lär känna hur ölivet gestaltar sig!

Vad kommer jag att göra på min kurs i franska på Guadeloupe?

På ESL erbjuder vi kurser för alla behov och nivåer, så oavsett om du är nybörjare på franska och vill sätta igång, eller du vill utveckla dina resan existerande kunskaper, kan vi hitta den ideala kursen för att du ska lära dig franska på Guadeloupe. Vi handplockar våra partnerskolor, arbetar nära dem och besöker dem personligen för att säkra att deras undervisningsstandard och faciliteter återspeglar ESL:s kvalitet. Du undervisas i små grupper med folk från hela världen, praktiserar och studerar tillsammans i en dynamisk miljö, som pushar dig att nå dina mål.

Varför välja ESL för en språkresa till Guadeloupe?

På ESL har vi arbetat med studenter sedan 1996 och levererat högkvalitativa kurser som erbjuder dem chansen att lära sig i total fördjupning och att utveckla sina språkliga färdigheter på ett naturligt sätt. Våra kurser erbjuder:

  • Förstklassig undervisning genom vårt stora nätverk av partnerskolor.
  • Variation: vare sig du vill göra en intensivkurs, ta en officiell examen eller studera som hobby, har vi den ideala kursen för dig och dina behov.
  • Gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa med oss.
  • Möjligheten att få erfarenhet av ett språk och en kultur på ett verkligt unikt sätt.
esl-guadeloupe-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.