Språkresor till Bournemouth

Bra, 664 omdömen

Gör en språkresa till Bournemouth och upplev livet i en typisk engelsk kuststad, berömd för sina vackra vyer över havet och välkomnande vibbar. Dina färdigheter förbättras snabbt när du studerar engelska i Bournemouth, utforskar Englands pittoreska sydkust och insuper den vänliga, öppna atmosfären och solskenet! Staden är ett centrum för turism, vilket betyder att du kommer att läsa engelska utomlands med en massa olika människor och Bournemouth erbjuder den perfekta kombinationen av storstadsliv och avslappnade badortsvibbar – så det finns någonting för både yrkesverksamma och ungdomar att njuta av!

 

 
Språkresor till Bournemouth
Bournemouth
1 / 10
Engelska skolor i Bournemouth

Våra partnerskolor i Bournemouth erbjuder ett stort urval kurser och har alla valts för sin höga undervisningskvalitet. Oavsett din nivå och dina mål, har ESL en kurs i engelska i Bournemouth som passar dig och dina behov. Våra partnerskolor ligger alla i hjärtat av staden – med endast en tiominuterspromenad från Bournemouth Pier - och alla erbjuder olika typer av kurser så att alla, från nybörjare till avancerade, kan läsa engelska i Bournemouth.

 

Varför studera engelska i Bournemouth?

esl Bournemouth language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Bournemouth har den perfekta storleken för att lära känna livet som lokalbo medan du pluggar engelska utomlands och strövar på dess pittoreska gator och besöker sevärdheter som Oceanarium och Royal Cotes Art Gallery.
 • Du får möjlighet att hela tiden lära och praktisera nya färdigheter då du träffar nya människor som kommer från hela världen för att uppleva studentlivet i denna kuststad – kontakta oss för mer information om att bo i Bournemouth.
esl Bournemouth language stay 3 column 2
Resande
 • Bournemouth ligger på udden av den vackra New Forest National Park, så du kan få ditt lystmäte av engelsk natur när du inte pluggar språket utomlands.
 • Med över en mils underbar strand finns det gott om lokala utsiktspunkter att upptäcka utanför allfartsvägarna, inkluderande Brownsea Island och den hisnande utsikten över Old Harry Rocks!
esl Bournemouth language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna spännande kuststad erbjuder en oändlig lista på spännande aktiviteter som du kan njuta av på din språkresa utomlands, från utflykter med ett historiskt ånglok till lektioner i surfing!
 • Du kan också åka med på en cykeltur utmed den vackra engelska kusten, njuta av en minigolfrunda på piren eller göra en liten nöjeskryssning till havs.

Populära frågor om att studera engelska i Bournemouth

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Bournemouth?

Kurserna i engelska i Bournemouth börjar på 423 euro (356 pund) per vecka på våra partnerskolor och att bi i staden är inte heller dyrt. Även om det är en av de största städerna i Dorset är levnadskostnaderna förvånansvärt billiga och du kan räkna med att bara betal 12:50 euro (11 pund) för en måltid på restaurang i staden. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Bournemouth?

 • Bournemouth är lika livlig som en större stad, men med fördelarna med en liten kuststad, vilket gör den perfekt för att läsa engelska utomlands, både som yrkesverksam och som ungdom.
 • Du studerar med deltagare från hela världen som alla kommit till Bournemouth för dess levande studentliv och traditionella engelska badortsliv.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Bournemouth?

Kurserna i engelska i Bournemouth är varierande, vilket betyder att det finns något för var och en, vare sig du är i början av dina studier i engelska eller söker att höja dina färdigheter till nästa nivå med ett professionellt diplom. Vissa av kurserna i engelska i Bournemouth som våra partnerskolor erbjuder, inkluderar:

 • Kurser i elementär till avancerad engelska (A1 – C1)
 • Förberedande examenskurser IELTS
 • Intensivkurser
 • Kombinerade kurser med affärsengelska

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Bournemouth?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig