esl language stay hero france learning french

Frankrike

Bra, 3395 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Frankrike!

Språkresor till Frankrike

Engelska är utan tvekan världens lingua franca och som sådant är det inte längre en hobby att lära sig tala språket - det är ett måste för framtida globala medborgare. Det betyder inte nödvändigtvis att lära sig engelska måste vara tråkigt - våra engelska sommarläger i Frankrike erbjuder en fantastisk kombination av livliga och dynamiska lektioner och spännande aktiviteter i en idealisk miljö inte långt hemifrån!

Engelska kurser i Frankrike

Vanliga frågor om Engelskakurser i Frankrike

Varför lära sig engelska i Frankrike?

 

Att lära sig engelska i ett icke-engelsktalande land kan verka lite konstigt ... tills deltar i ett av ESL:s sommarläger på engelska i Frankrike. Dessa program erbjuder en verkligt fördjupande upplevelse eftersom du kommer att omges av engelska dagligen - engelska är det enda språket som används för att kommunicera både med instruktörer och med andra studenter från hela Europa, så genom att höra det och använda det varje dag kommer du att se att du gör snabba framsteg under en kort tidsperiod!

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Frankrike?

 

ESL:s juniorkurser i engelska i Frankrike äger rum på stora, välutrustade campus i lugna miljöer inte så långt från spännande städer som Paris! Under din  kurs i engelska i Frankrike kommer du att njuta av dagliga, roliga och engagerande lektioner följt av massor a fritidsaktiviteter, där du får chansen att utforska nya platser och hobbyer med dina nya internationella vänner. Att lära sig och samtidigt få uppleva många äventyr blir definitivt en succé!

Varför välja ESL för att lära dig engelska i Frankrike?

Vi började organisera språkläger för ungdomar redan 1996. Nästan 25 år senare håller vi fortfarande på! Vår passion och expertis är nu starkare än någonsin, liksom vår relation med de ledande språkskolorna i Europa. Detta garanterar att våra studenter njuter av förstklassiga språkupplevelser, inte bara i klassrummet utan också vad gäller boende, val av aktiviteter och researrangemang! Våra språkreserådgivare ger gratis, personlig service före, under och efter din  kurs i engelska i Frankrike!

esl-france-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.