Språkresor till Liverpool

Utmärkt, 336 omdömen

Studera engelska i Liverpool, hemmaplan för The Beatles och Liverpool Football Club, och utforska en av norra Englands mest spännande städer! På en språkresa till Liverpool får du chansen att lära känna autentiskt brittiskt liv i en välkomnande stad, berömd för sin gästfrihet och praktisera din engelska varje dag med lokalbor och med internationella studenter, som flockas hit för att uppleva livet ”up north”. På ESL:s kurser i engelska i Liverpool kommer du att studera och bo i en spännande nordengelsk stad och jobba dig upp till att tala flytande!

 

 
Språkresor till Liverpool
Liverpool
1 / 10
Engelska skolor i Liverpool

Alla våra kurser i engelska i Liverpool har valts ut för sin kvalitet och med så många olika partnerskolor kan du vara säker på att hitta den som bäst passar ditt språkprojekt! Våra partnerskolor ligger i centrum av staden, nära sevärdheter som Liver Building, Royal Albert Dock och Tate Liverpool, så du kommer att befinna dig i händelsernas centrum när du pluggar engelska i Liverpool.

 

Varför studera engelska i Liverpool?

esl Liverpool language stay 3 column 1
Stadsliv
 • De som bor i norra England är kända över hela landet för sin vänlighet, så du kommer lätt in i ditt dagliga liv på din språkresa till Liverpool – kontakta oss för mer information om att bo i Liverpool.
 • Liverpool är en sann hamnstad och det finns gott om historia att utforska medan du studerar engelska i Liverpool – besök Museum of Liverpool eller Liverpool International Slavery Museum och testa dina språkliga färdigheter.
esl Liverpool language stay 3 column 2
Resande
 • Liverpool har sina egna attraktioner, men ligger också praktiskt till för att utforska många andra nordliga städer som Manchester och Leeds, båda med spännande kulturella sevärdheter och ett sjudande nattliv.
 • Om du önskar utforska den engelska landsbygden, vandra då i närbelägna Peak District eller ta en kort tågresa till Wales och bestig Snowdonia!
esl Liverpool language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Liverpool är fullt av aktiviteter som du kan pröva på under din språkresa utomlands inklusive knepiga escape rooms och stadsrundturer på cykel.
 • Aktiva resenärer kan prova vattensporter som SUP och kajakpaddling i Queens Dock eller kan du bestämma dig för en båttur på floden Mersey för en avkopplande eftermiddag.

Populära frågor om att studera engelska i Liverpool:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Liverpool?

Våra kurser i engelska i Liverpool kostar från så litet som 343 euro (295 pund) för en vecka och trots att staden är en av de folkrikaste i Storbritannien är levnadskostnaderna låga. Att äta ute kan kosta dig bara 14:50 euro (13 pund) och en dagsbilljet för kollektivtrafiken kostar 5:50 euro (4:90 pund). Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vad är fördelarna med att plugga engelska i Liverpool?

 • Studera engelska utomlands i en av norra Englands mest spännande städer, där du får tala engelska varje dag med studenter, lokalbor och yrkesarbetande samtidigt som du övar dig på den unika Liverpoolaccenten!
 • Många unga människor dras till staden för dess spännande studentliv, museerna och nattlivet, medan yrkesverksamma kan hitta jobbmöjligheter i en av Storbritanniens snabbast växande ekonomier.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Liverpool?

Våra partnerskolor erbjuder allt från kurser i affärsengelska till intensivkurser om du vill göra snabba framsteg och om du skulle vilja ta en officiell examen erbjuder våra kurser i engelska i Liverpool tillfälle att göra det! Några av de program som erbjuds inkluderar:

 • Språklektioner från nivå A1 till C1 (standard- eller intensivkurser)
 • Kombinerade kurser i allmän och i affärsengelska (standard- eller intensivkurser)
 • Förberedande examenskurser för IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Liverpool?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig