Språkresor till Rom

Utmärkt, 247 omdömen

En kurs i italienska i Rom är ett bergsäkert sätt att hjälpa dig att utveckla dina språkkunskaper, lära dig i total fördjupning omgiven av de otroliga sevärdheterna i denna antika stad! Att plugga italienska i Rom låter dig förverkliga din passion medan du pratar och hör italienska i en autentisk miljö - varje dag! Upptäck den verkliga romerska livsstilen, från kaffe i baren till att vandra vid Tiberns strand, på din italienska språkresa till Rom!

 
Språkresor till Rom
Rom
1 / 10
Italienska skolor i Rom

ESL har samarbetat med en rad italienska språkskolor i Rom, där du hittar en rad kurser för din språkresa utomlands - så oavsett om du kommer för att träffa andra internationella studenter eller hitta arbete, finns det något för dig! Våra partnerskolor ligger i stadens centrum, så när du inte studerar italienska i Rom kan du utforska närliggande sevärdheter som Galleria Nazionale d'Arte Antica i Palazzo Barberini och Palazzo del Quirinale!

Varför studera italienska i Rom?

esl Rome language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Som den största staden i Italien finns det mycket att se och göra och den här staden har så mycket att upptäcka utanför allfartsvägarna - lär känna livet utanför Colosseum och Sixtinska kapellet på en italiensk språkresa till Rom.
 • Fördjupa dig i historien med en tidig morgonpromenad genom Forum på Palatinen, njut av en billig pizzaslice i Trastevere och beundra utsikten genom Riddarna i Maltas nyckelhål på Aventinen!
esl Rome language stay 3 column 2
Resande
 • Rom ligger så nära havet att det inte skulle vara ett italienskt äventyr utan att gå till stranden - besök närliggande orter som Fregene eller Terracina för en bit av det verkliga lokala livet på din språkresa till Rom
 • När du inte studerar italienska i Rom, använd då din fritid för att njuta av lite romersk historia i Ostia Antica, den antika staden, eller kejsare Hadrianus villa! 
esl Rome language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Du kan inte studera italienska i Rom utan att prova några av stadens otroliga maträtter, och en kulinarisk rundtur är ett perfekt sätt att göra det på - eller prova en matlagningskurs för att lära dig att göra traditionell pasta!
 • Du kan välja att kryssa runt i staden på en cykel, men för den ultimata italienska upplevelsen, hyr en skoter och utforska några av de mindre kända stadsdelarna utanför stadens centrum.

Populära frågor om att studera italienska i Rom:

Hur mycket kostar det att bo och studera italienska i Rom?

Våra italienska kurser i Rom börjar från bara 60 euro per vecka, vilket innebär att du har mycket pengar kvar för att njuta av din tid i denna vackra stad! Det är möjligt att hitta pizzaslices i stadens centrum för bara några mynt, och en måltid kommer i genomsnitt att uppgå till 15 euro. Kontakta ESL för en gratis prisoffert på din italienska kurs i Rom!

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Rom?

 • Här finner du århundraden av italiensk historia och kultur. Rom är det perfekta stället att fördjupa sig i italiensk kultur, där du kan beundra storslagna och världsberömda sevärdheter som Vatikanstaten, Pantheon och Colosseum på en dag!
 • På din kurs i italienska i Rom kommer du att kunna praktisera dina språkkunskaper varje dag där du bor, när du handlar på marknader och lär känna den vänliga lokalbefolkningen!

Vilken typ av kurser i italienska kan jag göra i Rom?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av kurser i italienska i Rom som standardkurser, intensivkurser, förberedande examenskurser och kombinerade kurser. Några av programmen i italienska som vi erbjuder i Rom inkluderar:

 • Språkkurser på nivåer från A1 till C1
 • Förberedande examenskurser för CILS
 • Kurser i affärsitalienska
 • Kurser Italienska PLUS aktivitet (foto, matlagning, opera, arkitektur)

Har du några övriga frågor om att studera italienska i Rom?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig