esl french course hero

Franska

Franskspråkiga destinationer

Språkkurser i franska utomlands

Även om franska är känt som kärlekens språk, finns det mycket mer som väntar på att upptäckas. Som den moderna världens ursprungliga lingua franca, har franskan spridit sig över världen och är fortfarande ett av de populäraste språken att lära sig idag som ett av de viktigaste världsspråken. Vi har, genom våra franska språkresor erbjudit ESL:s kvalitet och höga standard i över 20 år och givit tusentals studenter chansen att studera ett centralt språk som talas över de fem kontinenterna.
 

Våra resmål för franska studier

Franska utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

ESL course plus junior hub hero

Språkkurs PLUS Aktiviteter (8- till 17-åringar)

Programmen « Språk PLUS » har utformats för de som önskar koncentrera sig på att utöva en sport eller på en speciell aktivitet, som en integrerad del av språkprogrammet.
 
Det är alltid lättare att lära sig samtidigt som man utövar sin favoritsysselsättning. Våra program « Språk PLUS » erbjuder unga studeranden ett lättsamt närmande till språkinlärningen för att stimulera intresse och framsteg med glädje.

Mer information
esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

Mer information
ESL private course junior

Privatkurser junior

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl family course hero

Kurser för familjer

Med våra kurser för hela familjen har barnen roligt med andra barn från hela världen, medan föräldrarna njuter av en aktiv semester, fördjupade i en ny kultur.

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl 50 course hero

Kurser för 50+

Lär dig ett språk tillsammans med personer ur din egen generation. Genom att studera i fördjupning, kommer du snabbt att utveckla dina språkkunskaper medan du njuter av en spännande kulturell erfarenhet. Resa handlar om att upptäcka och träffa andra och våra program för studenter över 50 år är den perfekta kombinationen av en givande semester och att träna hjärnan!

Mer information
esl 30 course hero

Kurser för 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

Mer information
esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Mer information
esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information
esl-test-your-language-level
Testa din Franska-nivå online.

Ta reda på vilken Franska-kurs som passar dig bäst.

Vanliga frågor om att studera Franska utomlands.

Varför lära sig franska?

Franska talas i många delar av världen och är det sjätte mest talade språket på jorden. Franska är arbetsspråket i EU och är ett av de viktigaste språken i det europeiska affärslivet. Franska har en låg historia som ett av de inflytelserikaste språken både i Europa och i världen och har satt sitt avtryck inom film, musik, filosofi och litteratur. När du lär dig franska kommer du att studera ett rikt, kraftfullt språk som låter dig kommunicera med över 300 miljoner människor runt om i världen.

Varför välja att studera franska utomlands?

Att lära sig franska är fantastiskt och ingen plats att studera det är bättre än något av de fransktalande länderna i världen. Varför? Du får möjlighet att uppleva en total fördjupning och höra franska talas dygnet runt, för att inte tala om att dina muntliga framsteg kommer att glänsa när du kommunicerar med din omgivning under din kurs i franska utomlands. Eftersom franska talas i så många länder, kan du också välja vart du vill resa för att få erfarenhet av en helt ny kultur. Från Lyon till Fort-de-FranceMontreal till Montreux och Monaco till Le Gosier, världen ligger verkligen öppen för dig när det gäller att studera franska utomlands.

Varför studera franska utomlands med ESL?

ESL har många års erfarenhet inom språkresor och har hjälpt tusentals studenter i mer än 20 år att hitta deras ideala språkäventyr. Vi startade i Schweiz, varför franska är ett av våra koncernspråk och vi söker efter de bästa representanterna för språket när vi väljer våra partnerskolor. Vi använder vår erfarenhet och vår expertis för att hjälpa studenter att hitta det bästa programmet för sin franska språkresa och guidar dem genom processen att säkra en upplevelse de aldrig kommer att glömma.

Hur uppskattar du din nivå i franska? 

Om du vill veta din nivå i franska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår franska gratistest online.Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i franska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i franska.

 

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero