esl french course hero

Franska

Franskspråkiga destinationer

Språkkurser i franska utomlands

Även om franska är känt som kärlekens språk, finns det mycket mer som väntar på att upptäckas. Som den moderna världens ursprungliga lingua franca, har franskan spridit sig över världen och är fortfarande ett av de populäraste språken att lära sig idag som ett av de viktigaste världsspråken. Vi har, genom våra franska språkresor erbjudit ESL:s kvalitet och höga standard i över 20 år och givit tusentals studenter chansen att studera ett centralt språk som talas över de fem kontinenterna.
 

Våra resmål för franska studier

Franska utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl-test-your-language-level
Testa din Franska-nivå online.

Ta reda på vilken Franska-kurs som passar dig bäst.

Vanliga frågor om att studera Franska utomlands.

Varför lära sig franska?

Franska talas i många delar av världen och är det sjätte mest talade språket på jorden. Franska är arbetsspråket i EU och är ett av de viktigaste språken i det europeiska affärslivet. Franska har en låg historia som ett av de inflytelserikaste språken både i Europa och i världen och har satt sitt avtryck inom film, musik, filosofi och litteratur. När du lär dig franska kommer du att studera ett rikt, kraftfullt språk som låter dig kommunicera med över 300 miljoner människor runt om i världen.

Varför välja att studera franska utomlands?

Att lära sig franska är fantastiskt och ingen plats att studera det är bättre än något av de fransktalande länderna i världen. Varför? Du får möjlighet att uppleva en total fördjupning och höra franska talas dygnet runt, för att inte tala om att dina muntliga framsteg kommer att glänsa när du kommunicerar med din omgivning under din kurs i franska utomlands. Eftersom franska talas i så många länder, kan du också välja vart du vill resa för att få erfarenhet av en helt ny kultur. Från Lyon till Fort-de-FranceMontreal till Montreux och Monaco till Le Gosier, världen ligger verkligen öppen för dig när det gäller att studera franska utomlands.

Varför studera franska utomlands med ESL?

ESL har många års erfarenhet inom språkresor och har hjälpt tusentals studenter i mer än 20 år att hitta deras ideala språkäventyr. Vi startade i Schweiz, varför franska är ett av våra koncernspråk och vi söker efter de bästa representanterna för språket när vi väljer våra partnerskolor. Vi använder vår erfarenhet och vår expertis för att hjälpa studenter att hitta det bästa programmet för sin franska språkresa och guidar dem genom processen att säkra en upplevelse de aldrig kommer att glömma.

Hur uppskattar du din nivå i franska? 

Om du vill veta din nivå i franska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår franska gratistest online.Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i franska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i franska.

 

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero