Språkresor till Hamburg

Utmärkt, 520 omdömen

Om du letar efter en språkresa utomlands till en av Europas viktigaste städer, kommer detta förtrollande nav av kultur, utbildning, vetenskap och historia säkert att glädja dig när du pluggar tyska i Hamburg. Som Tysklands näst största stad lockar den studenter både från hela landet och längre bort genom sina stora universitet - och den fullständigt exploderar av kreativitet och kultur. Du kommer aldrig att få en tråkig stund på din kurs i tyska i Hamburg!

 
Språkresor till Hamburg
Hamburg
1 / 10
Tyska skolor i Hamburg

Att låta dig integreras i det tyska stadslivet är ett unikt tillfälle att utveckla dina kunskaper i språket dagligen på din kurs i tyska i Hamburg; du hör, läser och talar det dygnet runt. Du kommer att göra snabba framsteg när du lär dig tyska i Hamburg på en av våra partnerskolor, utforskar denna stad och allt den har att erbjuda - det finns något nytt i varje hörn här! Våra partnerspråkskolor i Hamburg ligger i hjärtat av den gamla staden nära Binnenalster-sjön och historiska kanaler samt Hamburger Kunsthalle.

Varför studera tyska i Hamburg?

esl hamburg language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Du kommer att träffa nya människor, både lokala och internationella, genom att leva det dagliga livet i denna livliga, globala stad när du studerar tyska i Hamburg, och du kommer garanterat att förbättra din tyska på nolltid - kontakta oss för mer information om att bo i Hamburg
  • Få en uppfattning om Hamburgs berömda förflutna vid Deichstrasse, den äldsta kvarvarande gatan i centrum eller Hamburg-museet, där du kan uppleva 1 200 års historia medan du tränar din tyska!
esl hamburg language stay 3 column 2
Resande
  • Det finns mycket att se i stadens centrum, när du studerar tyska i Hamburg. Du kan också ta en tur till de närliggande historiska städerna, där du kan uppleva det tyska livet utanför en större stad.
  • I närheten av Lübeck finns historiska hus och vattenvägar och du kan också cykla genom byarna i Altes Land och prata tyska med lokala bybor!
esl hamburg language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Upplev denna historiska stad ur ett annat perspektiv genom att ta en segeltur på Aussenalster med fantastisk utsikt över Hamburgs centrum!
  • Ett besök på hantverksbryggerier är ett perfekt sätt att komma nära stadens bryggeritradition, medan yngre elever kan njuta av att cykla runt staden eller prova på stand-up paddle.

Populära frågor om att studera tyska i Hamburg:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Hamburg?

ESL:s kurser i tyska i Hamburg börjar från bara 165 euro per vecka, så du har gott om pengar kvar för att njuta av din tid i denna inspirerande stad! Att äta ute är mycket överkomligt mellan 7 euro och 20 euro för en måltid, och kollektivtrafik är också ekonomiskt - en dagsbiljett inom stadsområdet kostar dig 7:90 euro. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din tyska språkresa till Hamburg.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Hamburg?

  • I den näst största staden i Tyskland får du en chans att träffa människor från hela världen och öva din tyska med lokalbefolkningen varje dag i total fördjupning under din kurs i tyska i Hamburg!/li>
  • Denna historiska stad har varit ett näringslivscentrum i Tyskland i hundratals år, vilket gör den till den perfekta staden för att starta din yrkeskarriär efter att ha pluggat tyska utomlands.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Hamburg?

Oavsett om du är en nybörjare eller en förvärvsarbetande som vill förbättra sin yrkeskunskap, har vi en rad standardkurser och intensivkurser på våra partnerskolor så att du kan hitta den kurs som bäst passar dig. Några av de tyska kurserna i Hamburg som vi erbjuder inkluderar:

  • Standardkurser från nybörjare till avancerad nivå, inklusive halvintensiva och intensiva lektioner
  • Förberedande examenskurser för TELC och TestDaf

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Hamburg?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig