esl business course hero

Affärsspråk

Boosta din karriär genom att lägga till en kurs i affärsspråk utomlands i ditt CV - över 15 språk och 200 destinationer!

Affärsspråkskurser utomlands

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
18
Gruppstorlek:
6-10
Startnivå:
Medel - Avancerad

Varför delta i en kurs i affärsspråk utomlands?

Genom att utveckla affärsspecifika språkkunskaper kommer du att ...

  • Lägga till en enormt viktig kompetens i ditt CV och därmed skilja ut dig från andra yrkesverksamma och arbetssökande
  • Förbättra dina möjligheter på arbetsmarknaden - du kommer inte längre vara begränsad till ditt hemland, utan kommer att kunna arbeta i och med andra länder på deras språk.
  • Förutom en bra avkastning på investeringen, skaffar du dig kulturell kunskap genom en uppslukande upplevelse utomlands och kan därför lägga till detta till dina mjuka färdigheter och göra dig själv till en ovärderlig tillgång för alla organisationer
  • Lär dig att interagera arbeta och nätverka vid sidan av internationella jämlikar - ett måste i den globaliserade värld vi lever i

Mer om våra kurser i affärsspråk

Inga språkstudenter är likadana och på ESL vet vi att detta är särskilt sant när det gäller yrkesverksamma. Därför erbjuder vi en rad olika specifika kurser i affärsspråk, som kommer att tillgodose dina behov - om du vill förbättra dina färdigheter för jobbintervjuändamål, för att ge presentationer och tala offentligt, eller vill fokusera på att utveckla dina språkkunskaper inom en viss bransch, garanterar våra kurser i affärsspråk snabba framsteg. En annan enorm tillgång du kommer att vinna genom en kurs i affärsspråk utomlands, är det ovärderliga internationella nätverket du skapar genom att studera tillsammans med andra likasinnade kamrater - yrkesverksamma med samma mål som inte bara blir potentiellt intressanta arbetskontakter, men också vänner för livet!

Vad ESL gör för dig

  • Vår portfölj innehåller endast de allra bästa skolorna när det gäller akademisk excellens och låter dig göra snabba framsteg i ditt lärande
  • Låt oss veta vilka dina mål är och våra expertrådgivare kommer att guida dig genom alla möjliga alternativ - du behöver inte bläddra genom oändliga alternativ och jämföra dussintals webbplatser
  • Vi hjälper till att organisera alla aspekter av din språkresa, från rätt skola och kurs till ditt boende
  • Vi kommer att vara vid din sida under varje steg på vägen: före, under och efter ditt äventyr utomlands
  • Förutom att de ovan beskrivna tjänsterna är gratis, kommer vi också att erbjuda dig de bästa priserna för din kurs tack vare vår lägstaprisgaranti.

 

ESL business course 1

Förutom de tjänster som beskrivits ovan är gratis kan vi även att erbjuda det bästa priset för din kurs tack vare vår bästaprisgaranti. Vi kommer även att återbetala mellanskillnaden om du mot all förmodan skulle hitta ett bättre pris för samma kurs!

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer! Alternativt kan du hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om affärsspråkskurser utomlands

Hur avancerade bör mina språkkunskaper vara för en kurs i affärsspråk?

Våra partnerskolor erbjuder alla elever affärsspråkslektioner, från B1- till C2-nivå. Studenterna gör ett placeringstest när de anländer till sin språkskola för att hitta den lämpligaste gruppen för deras språkkunskaper.

Vilka extra färdigheter kommer jag att lära mig?

Våra kurser i affärsspråk fokuserar på språkkunskaper i ett kommersiellt sammanhang och din kurs kommer att täcka vad man behöver på arbetsplatsen. Du lär dig ytterligare färdigheter som förhandling, e-post- och telefonetikett, samt presentationer.

Hur gammal måste jag vara för att delta i en kurs i affärsspråk?

De flesta av våra kurser i affärsspråk är lämpliga för studenter över 18 år. Men den genomsnittliga åldern hos deltagarna på dessa kurser ligger mellan 25 och 55 år. Vissa skolor kan erbjuda specifika affärskurser för studenter i åldrarna 20 - 30 år, idealiskt om du är i början av din karriär eller förbereder dig för en akademisk examen.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero