Studera engelska i Adelaide

Utmärkt, 5 omdömen

Kombinera sol, hav och surfing med språkstudier på en kurs i engelska i Adelaide! Södra Australiens kosmopolitiska huvudstad är ett paradis vid stranden och när du studerar engelska i Adelaide får du öva din engelska i en vänlig, avslappnad miljö. När du lär dig engelska i Adelaide, kommer du att njuta av mer än bara solen. Adelaides festivaler, evenemang och attraktioner kommer att hålla dig sysselsatt varje dag!

 
Studera engelska i Adelaide
Adelaide
1 / 10
Engelska skolor i Adelaide

Även om den ofta överskuggas av Australiens större städer, gör Adelaides storlek den till det perfekta stället för att utforska och komma i kontakt med den lokala kulturen, och när du lär dig engelska i Adelaide kommer du att vara omgiven av evenemang och aktiviteter i överflöd. Kurserna i engelska i Adelaide på våra partnerskolor erbjuder engagerande inlärningsmiljöer, belägna i hjärtat av staden. Oavsett om du vill utforska Botaniska trädgården eller livet på Victoria Square, kommer du att vara i händelsernas centrum då du studerar engelska i Adelaide!

Varför studera engelska i Adelaide?

ESL Adelaide language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Livet i Adelaide är fylld av spänning, från den årliga Adelaidefestivalen eller Ostfestivalen till att utforska Adelaide Zoo eller koppla av på Grange Beach. Det finns så mycket att göra på en kurs i engelska i Adelaide!
  • Se till att lära dig om aboriginernas kultur på South Australian Museum och upplev sedan smakerna i regionen på Adelaide Central Market - kontakta oss för mer information om att bo i Adelaide!
ESL Adelaide language stay 3 column 2
Resande
  • Adelaide är full av natur, från Adelaide Plains till djurlivet på Kangaroo Island, och du kommer att kunna utforska allt när du studerar engelska i Adelaide!
  • På Cleland Wildlife Park kan du se koalor och känguruer i deras naturliga livsmiljö, eller prova de bästa Shiraz -vinerna i Barossa Valley.
ESL Adelaide language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Som staten South Australias huvudstad är Adelaide ett nav för spännande möjligheter, där du kan paddla kajak under dagen och titta på en cricket- eller fotbollsmatch på Adelaide Oval på kvällen!
  • Medan du studerar engelska utomlands i Adelaide, se till att hyra en cykel för att utforska denna spännande stad fullt ut, eller gå ombord på en sightseeingkryssning längs Torrens River.

Vanliga frågor om att studera engelska Adelaide:

Hur mycket kostar det att leva och studera i Adelaide?

Våra engelska kurser i Adelaide börjar från 399 euro (620 AUD) per vecka, och andra kostnader i staden är också låga. En måltid ute i Adelaide kan kosta mellan 4:50 euro (7 AUD) och 15 euro (25 AUD), så du kommer lätt att kunna hålla din budget, medan en dagbiljett för tunnelbanan kostar 7 EUR (10,80 AUD). Tveka inte att kontakta ESL för en gratis personlig prisoffert för ett studieprogram i engelska i Adelaide!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Adelaide?

  • När du studerar engelska utomlands i Adelaide kommer du att vara i centrum av en av de mest livliga, kulturella städerna i Australien, med engelskspråkiga evenemang under hela året som hjälper dig att utveckla dina färdigheter
  • Adelaide är omgiven av en fantastisk natur, så på en kurs i engelska i Adelaide kan du uppleva australiskt djurliv och underbara stränder!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag studera i Adelaide?

Alla våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av engelska kurser i Adelaide, vilket innebär att du aldrig lider brist på alternativ och att du kan skräddarsy den kurs som passar dina behov. Några av våra engelska kurser i Adelaide inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1 -nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser för IELTS och Cambridge

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Adelaide? 

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig