Språkresor till Busan

Utmärkt, 19 omdömen

Om du är den typ som vill söka dig utanför allfarvägarna och känna hur det är att leva som en infödd, är en språkresa till Busan för dig. En kurs i koreanska i Busan ger dig en riktig inblick i det dagliga koreanska livet, i en stad med kultur och personlighet. När du studerar koreanska i Busan, kommer du att uppleva stadens fantastiska blandning av modernt och traditionellt, från enorma skyskrapor till avskilda tempel i bergen, vilket gör din kurs till en oförglömlig språkresa!

 
Språkresor till Busan
Busan
1 / 10

Koreanska skolor i Busan

Busan, är en stad med flera personligheter, som låter dig resa tillbaka i tiden till den traditionella koreanska livsstilen, samtidigt som den visar dig Sydkoreas ultramoderna, snabba livsstil. På en kurs i koreanska i Busan kommer du att delta i dynamiska, fördjupande lektioner innan du praktiserar din koreanska i staden, med lokalborna på Jagalchi-marknaden vid havet och med soju-försäljarna i staden. Från öarna Yeonpyeongdo till sandstranden Haeundae, lär du känna de bästa sevärdheterna då du studerar koreanska i Busan!

Varför studera koreanska i Busan?

esl busan language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Busan är en livlig, kosmopolitisk stad, där du kan beundra utsikten över staden från det moderna Busan-tornet, handla i det blomstrande området Nampo-Dong och besöka ett gammalt tempel på strandpromenad i Haedong Yonggungsa.
  • När du lär dig koreanska i Busan, missa inte chansen att prova den autentiska rätten eomuk, en fiskkaka, och vandra i de vackra trädgårdarna i Yongdusan Park - kontakta oss för mer information om att bo i Busan.
esl busan language stay 3 column 2
Resande
  • Medan du studerar koreanska i Busan, gör en resa till Hadong-provinsen för att se hur organiskt te odlas i regionen - Agyangs teodlingar är särskilt vackra.
  • Alternativt, om du vill utforska en annan sydkoreansk stad på din språkresa, besök Daegu, en kompakt stad med en livlig nattmarknad.
esl busan language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Busans läge vid kusten betyder att det finns gott om möjligheter för dig att prova vattensporter medan du pluggar koreanska utomlands, inklusive segling och surfing.
  • Om du vill lära dig mer om den koreanska kulturen på din språkkurs utomlands, ta en matlagningskurs, där du får praktisera med typiska ingredienser, inklusive skaldjur!

Populära frågor om att studera koreanska i Busan:

Hur mycket kostar det att bo och studera koreanska i Busan?

Våra koreanska kurser i Busan börjar från 354 euro per vecka, och andra kostnader i denna kuststad är också låga. I genomsnitt kostar en traditionell koreansk måltid mindre än 4 euro (5 000 won) medan kaffe på ett kafé kostar cirka 2:95 EUR (4 000 won). Kom ihåg att du kan kontakta ESL för en gratis prisoffert för dina språkstudier utomlands i Sydkorea.

Vilka är fördelarna med att studera koreanska i Busan?

  • På en kurs i koreanska i Busan kommer du att bli integrerad i staden liv, se hangul överallt du går och praktisera din koreanska med lokalbefolkningen.
  • Busan är en dynamisk stad, som erbjuder något för alla som lär sig koreanska utomlands - oavsett om du letar efter arbetsmöjligheter eller bara vill upptäcka historiska sevärdheter, har denna stad allt.

Vilken typ av kurser i koreanska kan jag göra i Busan?

På en kurs i koreanska i Busan på en av våra partnerspråkskolor, kommer du att känna dig välkommen från dag ett av uppmuntrande, stödjande personal, och du möter också människor från hela världen, med en stor blandning av nationaliteter representerade på varje kurs! Våra språkkurser utomlands i Busan inkluderar:

  • Standardlektioner från A1- till C1-nivå
  • Intensiva kombinerade privat- och grupplektioner

Har du några övriga frågor om att studera koreanska i Busan?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig