ESL Greece language stay

Grekland

Bra, 37 omdömen
Vill du lära dig Grekiska utomlands? Hitta din favoritplats i Grekland!

Språkresor Grekland

Att studera grekiska i Grekland är din chans att ta ett steg tillbaka i tiden och besöka den europeiska civilisationens rötter. Grekiska är ett språk som har etablerat sig som "byggstenar" till många av de språk vi talar idag. Att lära sig grekiska utomlands är ett tillfälle att få en stark fördel när du vill lära dig engelska, franska, spanska eller italienska, samtidigt som det lär dig något nytt om ditt eget språk! Medan grekiska bara är officiellt språk i två länder (Grekland och Cypern), finns det en stor grupp av grekisktalande över hela världen.

Att plugga grekiska utomlands är din dörr till denna rika och utbredda kultur och ger dig många nya vänner längs vägen! Din språkresa till Grekland kommer att presentera dig de gamla relikerna från en intressant civilisation över hela landet medan du studerar språket som hör ihop med det. Slutligen erbjuder Grekland en del av de vackraste kuststräckorna i Medelhavet, så se till att ta en paus från lektionerna och njut av litet sol på någon av de orörda stränderna!

Grekiska kurser i Grekland

Vana vid att leva under hotet av invasioner, har grekerna byggt sina städer på strategiska platser - vilket låter dem betrakta andlöst vackra vyer. Dess öar och dess stränder, vikar och bukter inbjuder till bad, medan Aten, laddad med historia, inte bara har gamla stenar att bjuda dig på. Enligt mytologin vann Atena slaget om staden åt gudarna och sedan dess vakar gudinnan över Aten. Den starkt moderniserade staden har nya tunnelbanelinjer och en bilfri zon för de arkeologiska sevärdheterna - en ovanlig stadsmiljö!

esl greece which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.