Studera italienska i Turin

Utmärkt, 6 omdömen

Som den tidigare huvudstaden i Italien har Turin all den intressanta historien, imponerande arkitekturen och ett kök i världsklass som du kan förvänta dig av andra större städer i landet. Staden är dock fortfarande en dold pärla, med mycket få turistbesök under året! Att studera italienska i Turin är ett autentiskt sätt att gå utanför allfarvägen och uppleva de skatter som Italien har att erbjuda.

 
Studera italienska i Turin
Turin
1 / 10
Italienska skolor i Turin

På våra italienska skolor i Turin kan du få en aperitivo i staden som uppfann konceptet! Och med massor av historiska gränder och torg och tusentals kaféer att välja mellan, kommer du alltid att ha nya platser kvar att besöka tillsammans med dina nya vänner. Våra skolor erbjuder ett brett utbud av kurser som passar alla nivåer och efter lektionerna finns det gott om organiserade aktiviteter, gratis eller mot en liten kostnad, som hjälper dig att utforska staden.

Varför studera italienska i Turin?

Stadsliv
  • Choklad- och kaffeälskare kommer att upptäcka att den första fasta och bredbara chokladen kom från Turin, liksom ett av Italiens mest framgångsrika kaffemärken: Lavazza!
  • I hela staden hittar du en fascinerande blandning av både torg och palats i barock- och modern arkitektur
Resande
  • För att utforska två av UNESCO: s underbara världsarv, se till att resa till La Reggia di Venaria och Palazzina di caccia di Stupinigi, båda på bara några kilometer från stadens centrum
  • Tack vare stadens förmånliga läge i norra Italien har du många möjligheter att besöka andra otroliga städer, inklusive Milano, eller till och med Genève i Schweiz!
Aktiviteter
  • I Turin hittar du ett stort utbud av museer i världsklass, inklusive det populära biomuseet, och det näst största egyptiska museet i världen
  • Historien är levande i staden, vilket du märker genom de många historiska spelen som genomförs - inklusive Ivreakarnevalen och Belägringen av Canelli

Vanliga frågor om att studera italienska i Turin:

Hur mycket kostar det att bo och studera i Turin?

Som en av de mindre kända pärlorna i norra Italien är priserna i Turin relativt låga jämfört med andra städer i regionen. När du äter ute kan du förvänta dig att betala cirka 15 euro för en komplett måltid och bara 1:50 euro för en klassisk italiensk cappuccino. När du reser i staden kan du räkna med att betala cirka 1:70 euro för en enkelbiljett eller 40 euro för ett obegränsat månadskort. Be ESL om en gratis offert för dina språkstudier utomlands i Italien!

Vilken typ av kurser i italienska kan jag studera i Turin?

Våra italienska skolor i Turin erbjuder ett brett utbud av kurser, oavsett dina förkunskaper, preferenser eller krav. Du kan välja mellan lektioner i grupp (både intensiva och halvintensiva), lektioner i mindre grupper och till och med privatlektioner! För studenter som planerar för en längre vistelse i Turin eller vill förbereda sig för en ackrediterad italiensk examen har vi också specialanpassade lektioner!

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Turin?

  • Turin är en verkligt autentisk del av Italien. Som sådan kommer du att upptäcka att du får använda italienska dagligen i ditt liv, både i och utanför klassrummet. Oavsett om det är en livlig konversation på ett kafé, en resa till den lokala marknaden eller helt enkelt på bussen, kommer du att öva dina nyvunna kunskaper
  • Italiens första huvudstad erbjuder dig gott om möjligheter att njuta av den italienska kulturen, när du lär känna historien, maten och arkitekturen som gör landet berömt!

Har du några övriga frågor om att studera italienska i Turin?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig