Språkresor till Toronto

Utmärkt, 902 omdömen

Internationella studenter har valt att studera engelska i Toronto under många år och det är lätt att förstå varför! Gör en språkresa till Toronto och lär känna Kanada på ett nytt, fräscht sätt i en stad känd för sin mat, kultur och vänliga atmosfär. ESL:s utbud av kvalitetskurser i engelska i Toronto låter dig samla underbara minnen av en mångkulturell, livfull stad, omgiven av den vackra kanadensiska naturen.

 
Språkresor till Toronto
Toronto
1 / 10
Engelska skolor i Toronto

Som en oförglömlig erfarenhet, hjälper dig en kurs i engelska i Toronto naturligtvis att förbättra dina språkliga färdigheter, men framför allt kommer du att få minnen för livet! Våra partnerskolor i Toronto ligger i intressanta områden i staden, så vare sig du vill vara på några minuter från CN Tower eller från St Lawrence Market kommer du att hitta en kurs i engelska i Toronto av hög kvalitet som är perfekt för dig!

Varför studera engelska i Toronto?

esl Toronto language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Toronto är en otroligt mångfaldig stad för en språkresa utomlands. Du kommer i kontakt med många olika kulturer och platser medan du fortfarande hör engelska talas omkring dig hela tiden.
 • Det finns så många områden att utforska, från Distillery District med sin viktorianska arkitektur och häftiga gallerier och kaféer, till The Beachers, ett parkområde vid stranden av Ontariosjön.
esl Toronto language stay 3 column 2
Resande
 • Att resa runt i staden när du pluggar engelska i Toronto är enkelt med TTC, Torontos allmänna kollektivtrafiknät – och det finns även specialbiljetter för yngre resenärer!
 • Vill du utforska ännu mer kanadensisk kultur medan du läser engelska i Toronto, gör då en utflykt till ikoniska Niagara Falls eller Dundas Peak, den perfekta platsen för vandringar.
esl Toronto language stay 3 column 3
Arbete
 • Som ett centrum för både kultur och affärer är Toronto ett populärt val för de som lär sig engelska och som vill utveckla både språk och jobbmöjligheter.
 • Som Kanadas finansiella huvudstad och med en stark teknik- och vetenskapssektor finns det gott om jobb i staden för alla som studerar engelska i Toronto för att arbeta – ta kontakt med oss för mer information om arbetsmöjligheter i Toronto.

Populära frågor om att studera engelska i Toronto

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Toronto?

Om du väljer att studera engelska i Toronto kan du räkna med att få betala 13 euro (20 dollar) för en måltid ute, medan våra kurser i engelska i Toronto startar från 287 euro per vecka. Det finns också rabatter på upp till 0:85 euro (1 dollar) per resa för dig mellan 13 och 19 år på allmänna kommunikationsmedel. Kontakta oss för en gratis prisoffert för en språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Toronto?

 • Denna dynamiska stad erbjuder något för var och en, oavsett om du är en vuxen student som söker en erfarenhet kopplad till ditt yrke, eller en ungdom som reser för att få nya vänner bland andra internationella studenter.
 • Som Kanadas största stad erbjuder en språkresa till Toronto mer än endast språket, med massor av aktiviteter och kulturella sevärdheter att utforska, från museer till stränder och parker!

Viken typ av kurser kan jag göra i Toronto?

Vare sig du är en student som söker en intensivkurs eller en yrkesarbetande som är ute efter en jobbrelaterad kurs, har ESL den rätta kursen i engelska i Toronto för dig! Kurserna på våra partnerskolor inkluderar:

 • Standard- och intensivkurser på nivåer från A! till C1
 • Kurser som kombinerar allmän engelska och affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för IELTS och TOEFL
 • Sommarskola för juniorer

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Toronto?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig