Språkresor till Byron Bay

Utmärkt, 99 omdömen

Ta fram din äventyrslusta när du studerar engelska i Byron Bay! Surfare, backpackers, artister och musiker blandar sig i denna vackra strandstad, och om du pluggar engelska i Byron Bay är du alltid den första som hälsar Aussie-soluppgången på östkusten. Våra kurser i engelska i Byron Bay är så nära paradiset du kan komma - vågor smeker de gyllene sandstränderna, kristallklart vatten möter frodig grönska och med resenärer som anländer miltals ifrån hittar du alltid en vän att inleda en konversation med!

 
Språkresor till Byron Bay
Byron Bay
1 / 10
Engelska skolor i Byron Bay

På en kurs i engelska i Byron Bay kommer du att fördjupa dig i den kreativa, avslappnade kulturen på denna soldränkta badort, där du kan surfa och sola under en paus från din språkkurs utomlands. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av staden, nära strandbarer, mysiga kaféer och naturligtvis de vackra stränderna, så du kommer att leva livet som en lokalbo när du läser engelska i Byron Bay.

Varför studera engelska i Byron Bay?

esl ByronBay language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Den australienska surfstereotypen är verklighet i denna vackra lilla strandstad, så om du vill kombinera din kurs i engelska i Byron Bay med att surfa på vågorna, är det här platsen för dig!
 • Se till att beundra en vacker soluppgång från Cape Byron Lighthouse, hitta en souvenir på Byron Bay Markets eller bara koppla av på Belongil Beach - kontakta oss för mer information om att bo i Byron Bay.

 

  esl ByronBay language stay 3 column 2
  Resande
  • Byron Bay är omgiven av nationalparker och naturskyddsområden, så när du studerar engelska utomlands här kan du lära känna australiensisk fauna och flora på platser som Julian Rocks Marine Reserve.
  • Ett annat alternativ när du vill ta en paus under din kurs i engelska i Byron Bay, är att bege dig till de fantastiska vattenfallen Minyon Falls och Killen Falls, där du kan stanna för en picknick och beundra de natursköna omgivningarna!

   

   esl ByronBay language stay 3 column 3
   Aktiviteter
   • Det finns så många spännande aktiviteter att uppleva när du studerar engelska i Byron Bay, från mountainbiketurer till surflektioner och dykning!
   • För en oförglömlig språkresa, upplev en spännande färd med luftballong eller ge dig ut på valskådning!

   Populära frågor om att studera engelska i Byron Bay:

   Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Byron Bay?

   Att äta ute i Byron Bay kan vara billigt, särskilt om du köper färska råvaror från Byron Bay Market. Om du vill äta ute, räkna med att betala cirka 11 euro (17 dollar) för en måltid. Du behöver inte heller använda kollektivtrafik under din vistelse eftersom hela staden kan nås till fots! Våra kurser i engelska i Byron Bay börjar från 473 euro (735 dollar) för en vecka, och ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Australien.

   Vilka är fördelarna med att studera engelska i Byron Bay?

   • Mer än 2 miljoner besökare kommer för att njuta av de fantastiska sevärdheterna i denna coola kuststad varje år, så när du pluggar engelska i Byron Bay kommer du att kunna praktisera din engelska med många andra internationella besökare!
   • Även om den är liten, erbjuder Byron Bay massor av aktiviteter att njuta av när du studerar engelska utomlands, inklusive surfing, dykning och vandring, vilket ger dig en oförglömlig språkkurs utomlands.

    

    Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Byron Bay?

    En kurs i engelska i Byron Bay gör att du kan lära dig engelska i total fördjupning och göra snabba framsteg när du tränar både i och utanför klassrummet på en av våra partnerspråkskolor. Några av de språkkurser utomlands vi erbjuder inkluderar:

    • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
    • Examensförberedande kurser för B2, C1, IELTS
    • Kurser Engelska PLUS aktivitet, t.ex. surfing

    Har du några övriga frågor om att studera engelska i Byron Bay? 

    Se övriga populära destinationer

    Fler spännande destinationer som kan intressera dig