ESL Spain language stay

Spanien

Utmärkt, 4662 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Spanien!

Lär dig engelska i Spanien

Även om Spanien kanske inte är ditt förstahandsval för att lära dig engelska, men med sin blomstrande turistindustri och populära internationella städer, kommer du att öva oftare än du tror! Och med sina fantastiska stränder, soliga väder och lockande kultur kan du få den perfekta medelhavssemestern samtidigt som du skaffar dig användbara språkkunskaper. Dessutom, som den ledande destinationen för engelska lärare utomlands, är Spanien ett underbart land att fortsätta denna givande karriärväg på en lärarutbildning.

Engelska kurser i Spanien

Vanliga frågor om Engelskakurser i Spanien.

Varför lära sig engelska i Spanien?

Att lära dig engelska i Spanien ger dig den unika möjligheten att njuta av den avkopplande och berikande medelhavsstilen samtidigt som du förbättrar dina färdigheter i detta internationella språk. Även om det inte är ett officiellt språk i Spanien, så hittar du, genom den blomstrande turistindustrin och de stora mångkulturella städerna som Valencia och Barcelona, massor av människor att träna med!

Var kan jag studera engelska i Spanien?

I ett land så vackert och varierat som Spanien har du massor av fantastiska städer att välja mellan och ESL ger dig de bästa alternativen för att göra det! Barcelona och Valencia är de två juvelerna vid medelhavskusten som unga studenter njuter mest av. Med den fantastiska maten, den lockande kulturen och den internationella atmosfären som dessa två städer erbjuder, har du officiellt hittat ditt engelska äventyr! För studenter som vill fördjupa sig i språkundervisningens värld erbjuder Sevilla ett avslappnat andalusiskt paradis där du kan utforska denna nya karriärväg.

esl-spain-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.