Språkresor till Antibes

Bra, 489 omdömen

Känn de lugna medelhavsvibbarna på Franska rivieran när du studerar franska i Antibes, den perfekta platsen för att njuta av den avslappnade livsstilen på sydkusten. Antibes är en bohemisk stad och på en kurs i franska i Antibes, kommer du att stöta på konstnärer från hela Europa som kommit för att måla dess skimrande blå vatten, gamla vallar och lockande smala gator. Plugga franska i Antibes och upptäck den Franska rivierans skönhet!

 

 
Språkresor till Antibes
Antibes
1 / 10
Franska skolor i Antibes

Antibes är en av ESL:s mest populära platser för att lära sig franska utomlands tack vare den perfekta kombinationen av sol, hav, sand och välkomnande lokalbefolkning som alltid får våra studenter som studerar franska i Antibes att känner sig riktigt som hemma. En kurs i franska i Antibes hos en av våra partnerskolor tillåter dig att öva din franska dagligen i detta strandparadis, utforska sevärdheter som Antibes marina och Arkeologiska museet, medan du förbättrar dina språkkunskaper!

 

Varför studera franska i Antibes?

esl antibes language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna fantastiska destination är den perfekta platsen att studera franska utomlands om du vill beundra den högklassiga livsstilen, från de Michelinstjärniga restaurangerna till båtarna i hamnen - kontakta oss för mer information om att bo i Antibes
 • När du studerar franska i Antibes, fördjupa dig i Franska rivierans kultur, besök konstmuseer som Musée Picasso och beundra den fantastiska havsutsikten från Cap d'Antibes.
esl antibes language stay 3 column 2
Resande
 • Beläget mellan Cannes och Nice på den glamorösa Franska rivieran, ger en fransk kurs i Antibes dig chansen att utforska alla de vackra sevärdheterna på detta legendariska semestermål!
 • I närheten kan du prova en via ferrata i bergsbyn Tende, eller vandra genom det fantastiska landskapet i Brague, en gammal skog nära Valbonne.
esl antibes language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Franska rivieran erbjuder gott om spännande aktiviteter för språkstudenter, inklusive massor av vattensporter som snorkling, jetskidåkning och kajakpaddling.
 • För mer avkoppling under din språkkurs utomlands kan du ta en båttur längs den här vackra kusten, eller njuta av en kulinarisk tur till lokala matställen!

Populära frågor om att studera franska i Antibes:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Antibes?

Våra franska kurser i Antibes börjar från bara 319 euro per vecka och att bo i Antibes är billigare än du tror. Om du håller dig till lokala restauranger i staden, kan du njuta av en måltid för 13:50 euro, medan kaffe på ett kafé kostar mellan en och tre euro. ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Antibes.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Antibes?

 • På det här populära resmålet möter du såväl lokalbefolkningen som utlänningar och övar din franska dagligen när du fördjupar dig i livsstilen på Franska rivieran.
 • Du kan utforska massor av spännande aktiviteter i närheten av Nice och Cannes på en kurs i franska i Antibes och yrkesverksamma kommer att ha nära till många stora företag.

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Antibes?

Med över 20 års erfarenhet inom språkresor har vi en mängd insiderkunskaper och vi leder dig varje steg på vägen för att utforma din perfekta kurs i franska i Antibes! Några av språkkurserna utomlands som vårt partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner
 • Förberedande examenskurser för DELF 
 • Kurser Franska PLUS aktivitet (t.ex. kultur, sport, meditation)

Har du några övriga frågor om att franska language i  Antibes?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig