Språkresor till Melbourne

Utmärkt, 35 omdömen

Om du alltid har drömt om att resa ”down under” och leva det avslappnade australienska livet, varför inte välja att plugga engelska i Melbourne? Med kulturevenemang, starkt sportintresse och vackra dolda gränder i det centrala affärsdistriktet, kommer en engelsk språkresa till Melbourne tveklöst att bli spännande och du får tillfälle att blanda dig med besökande studenter från runt om i världen som vill få ett smakprov på denna framtidsstad. Studera engelska i Melbourne och upptäck det själv!

 
Språkresor till Melbourne
Melbourne
1 / 10
Engelska skolor i Melbourne

Våra partnerskolor i Australien erbjuder ett brett utbud kurser och Melbourne är inget undantag, dit studenter reser från när och fjärran för att få ett smakprov på stadens kultur och passion för konst. Melbourne är det perfekta resmålet för att plugga engelska utomlands – och långtidskurser är ett populärt val bland ESL:s studenter som vill få chansen att ta yrkesinriktade kurser och arbeta och studera i Australien. På vilket sätt du än vill studera engelska i Melbourne finns vi här för att hjälpa dig att nå dina mål.

Varför studera engelska i Melbourne?

esl Melbourne language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Du kommer snabbt att känna dig hemma på din kurs i engelska i Melbourne med sin ständigt växande studentpopulation – så du har ingen ursäkt för att inte praktisera din engelska varje dag!
 • Som ett globalt center för gatukonst, levande musik och teater är Melbourne en kulturpärla och du kommer att längta efter att få testa dina nya färdigheter i engelska på platser som Melbourne Museum och National Gallery of Victoria.
esl Melbourne language stay 3 column 2
Resande
 • Beläget på Australiens sydkust finns det gott om sätt att komma ut och upptäcka områdets fantastiska stränder och landsbygd under din språkresa utomlands – kontakta oss för mer information om att bo i Melbourne.
 • Om du längtar efter att göra en bilresa till otroliga resmål, är Great Ocean Road det perfekta valet och de som själva vill komma i närkontakt med Australiens vilda djur- och växtliv ska passa på att åka till Phillip Island för att se pingvinerna!
esl Melbourne language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna livliga stad har mycket att erbjuda, från bodyflights och escape rooms inomhus till urban surfingpark, där du kan surfa på perfekta vågor.
 • För en oförglömlig upplevelse under det att du pluggar engelska i Melbourne, ta en tur med varmluftsballong över centrum – det bästa sättet att se denna otroliga stads alla sevärdheter på en gång!

Populära frågor om att studera engelska i Melbourne:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Melbourne?

Våra kurser i engelska i Melbourne kostar från 419 euro (645 dollar) per vecka, medan att äta ute på stan kan kosta 11:50 euro (18 dollar) i genomsnitt. Att resa runt i staden är också relativt billigt tack vare endagsbiljetter för 5:30 euro (8:60 dollar) på det allmänna kommunikationsnätet. Kontakta oss idag för en gratis prisoffert för din språksemester i Australien.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Melbourne?

 • Melbourne är ett centrum för konst och kultur i Australien som drar till sig en mångfacetterad befolkning och olika attraktioner, från museer till nattliv – vilket betyder att du får massor av tillfällen att praktisera din engelska!
 • En livlig metropol med många arbetsmöjligheter för yrkesutbildade som vill förlänga sin språkresa utomlands, medan vuxna och yngre studenter lätt kommer i kontakt med andra likasinnade i staden.

Vilken typ av kurser kan jag göra i Melbourne?

Melbourne är en verkligt internationell och mångfaldig stad vilket gör att det finns många alternativ för att studera engelska utomlands, från nybörjarlektioner för juniorer till avancerade yrkesfokuserade kurser. Du kommer utan tvekan att hitta rätt program på rätt nivå hos någon av ESL:s partnerskolor. Några av kurserna vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från nivå A1 till C1, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade kurser med allmän och affärsengelska
 • Intensiva förberedande examenskurser för IELTS
 • Kurser i akademisk engelska
 • Terminskurser i engelska utomlands

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Melbourne?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig