Språkresor till Montevideo

Bra, 18 omdömen

Kolonial arkitektur, mäktiga torg och otroliga marknader, en språkresa till Montevideo ger dig en sann glimt av denna unika huvudstad! När du studerar spanska i Montevideo njuter du av saftigt kött, utforskar loppmarknader och upptäcker otroliga stränder. Välj att studera spanska i Montevideo och förstå varför denna okända huvudstad är ett av de bästa resmålen i Sydamerika!

 
Språkresor till Montevideo
Montevideo
1 / 10

Spanska skolor i Montevideo

På en kurs i spanska i Montevideo kommer du att upptäcka alla pärlor i denna unika stad, från de fantastiska museerna till de livliga restaurangerna. När du vandrar på de vackra koloniala gatorna talar du spanska med den vänliga lokalbefolkningen, vilket får dig att göra otroliga framsteg då du pluggar spanska i Montevideo. Våra partnerskolor ser till att du får en minnesvärd vistelse när du studerar spanska i Montevideo. De ligger bara en kort promenad från berömda attraktioner som Plaza de la Constitución och Teatro Solís!

Varför studera spanska i Montevideo?

esl Montevideo language stay 3 column 1
Stadsliv
 • På din spanska kurs i Montevideo, en relativt tyst huvudstad jämfört med andra sydamerikanska destinationer, kommer du att utforska gator och gränder i La Ciudad Vieja och avnjuta läckra rätter på Mercado del Puerto!
 • Strandpromenaden La Rambla är platsen att tillbringa en idyllisk eftermiddag då du läser spanska utomlands, eller kan du upptäcka Espacio de Arte Contemporáneo, ett modernt konstmuseum i ett gammalt fängelse - kontakta oss för mer information om att bo i Montevideo.
esl Montevideo language stay 3 column 2
Resande
 • Upplev mer av Uruguay när du studerar spanska i Montevideo genom att ta en tur till Pueblo Edén, en lugn by i bergen med bara 80 invånare!
 • Om du är en vinälskare, är en kurs i spanska i Montevideo ett perfekt val - det finns en rad vingårdar på den omgivande landsbygden där du kan smaka på några av landets bästa viner!
esl Montevideo language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Sierra de Las Ánimas är en känd bergskedja inte långt från Montevideo full av spännande vandringsleder och vackra naturliga dammar.
 • För en ännu mer unik upplevelse när du lär dig spanska i Montevideo, ta till hästryggen för en lugn ritt genom Uruguays orörda landskap.

Populära frågor om att studera spanska i Montevideo:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Montevideo?

Om du vill koppla av på ett kafé då du studerar spanska i Montevideo betalar du 1:35 euro (70 pesos) för en kopp kaffe, medan lunch på en restaurang kan börja från 3:85 euro (200 pesos). Våra språkkurser utomlands i Montevideo startar från 255 EUR per vecka, så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Uruguay!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Montevideo?

 • Montevideo är en otroligt mångsidig stad, som erbjuder något för alla som studerar spanska utomlands, oavsett om det är stränder, kolonial historia eller vingårdar!
 • En kurs i spanska i Montevideo låter dig lära känna Uruguays kultur när du beställer mate eller provsmakar det lokala köttet på landets språk på en lokal restaurang.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Montevideo?

Det finns så många språkkurser utomlands att välja mellan i Montevideo! Oavsett om du är en yngre student som vill utforska en ny kultur eller en yrkesverksam som söker en avancerad kurs, hjälper ESL dig att hitta rätt kurs i spanska i Montevideo för just dig. Några av de kurser som våra partnerspråkskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade privatlektioner och gruppkurser
 • Förberedande examenskurser för DELE 
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. dans)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Montevideo?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig