Språkresor till Antwerpen

Bra, 32 omdömen

Upptäck en enastående flamländsk stad som är känd för sin imponerande arkitektur när du studerar nederländska i Antwerpen! Medeltida slott kontrasterar med Art nouveau och moderna byggnader, vilket ger staden en unik atmosfär - som du kan utforska i all sin glans på en kurs i nederländska i Antwerpen. Den rika historien, de otroliga museerna. Allt borgar för att du får en fantastisk tid på din språkresa till Antwerpen!

 
Språkresor till Antwerpen
Antwerpen
1 / 10
Nederländska skolor i Antwerpen

Det rika historiska arvet i Antwerpen kommer att bli kulissen för din språkkurs utomlands, där du får chansen att känna dess livliga atmosfär och göra stora framsteg på din kurs i nederländska i Antwerpen. Du lär dig nederländska i Antwerpen på en av våra partnerskolor, under fördjupande och dynamiska språklektioner och du får också kunskap om Flanderns kultur. Våra skolor ligger bara en kort promenad från sevärdheter som Vårfrukatedralen i Antwerpen, så du kommer att omges av historien när du studerar nederländska i Antwerpen!

 

Varför studera nederländska i Antwerpen?

esl antwerp language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Antwerpen är en livlig stad med en ung befolkning, där du kan bese historiska sevärdheter som fästningen Het Steen eller handla i labyrinten av kullerstensgator i den historiska stadskärnan - kontakta oss för mer information om boende i Antwerpen
  • Grote Markt är ett måste när du lär dig nederländska i Antwerpen. Där kan du beundra otrolig medeltida arkitektur, men missa inte högteknologiska museet Aan de Stroom med sin pittoreska takterrass!
esl antwerp language stay 3 column 2
Resande
  • Antwerpen ligger alldeles på andra sidan gränsen från Nederländerna, så då du lär dig nederländska i Antwerpen kan du också testa dina språkliga färdigheter i städer som Breda och Tilburg.
  • För en historisk dagsutflykt under din kurs i nederländska i Antwerpen, ta tåget till vackra Brygge, en hänförande stad fylld med chokladaffärer, museer och gotisk arkitektur.
esl antwerp language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • I den här historiska belgiska staden finns det gott om sätt att få ditt lystmäte av sevärdheter när du pluggar nederländska utomlands, inklusive guidade promenader och cykelturer.
  • För en unik inblick i det belgiska köket, gör en matrunda på lokala restauranger, eller en bryggerirundtur för att prova några av Antwerpens bästa exportprodukter!

Populära frågor om att studera nederländska i Antwerpen:

Hur mycket kostar det att bo och studera nederländska i Antwerpen?

Om du vill utforska museer och andra attraktioner, samtidigt som du lär dig nederländska i Antwerpen, är den genomsnittliga inträdeskostnaden cirka 10 euro. Att äta ute kommer inte att kosta mer än 20 euro, medan en biljett till buss. och spårvagnsnätet kostar 3 euro. Våra nederländska kurser i Antwerpen börjar från 490 euro per vecka, så begär en gratis prisoffert av ESL för din språkkurs i nederländska i Antwerpen.

 

Vilka är fördelarna med att studera nederländska i Antwerpen?

  • Antwerpen är en otroligt livlig stad, och om du letar efter moderna attraktioner eller historiska sevärdheter, får du garanterat en minnesvärd tid då du läser nederländska utomlands.
  • Yrkesverksamma kan undersöka intressanta arbetsmöjligheter i denna handelsstad, medan yngre studenter kan utforska de unika och fascinerande aspekterna av den flamländska kulturen.

 

Vilken typ av kurser i nederländska kan jag göra i Antwerpen?

Våra partnerskolor erbjuder ett brett utbud av nederländska kurser i Antwerpen för att du ska kunna välj, så oavsett din språknivå, kommer du att hitta din perfekta språkkurs utomlands. Några av våra kurser inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå inklusive intensivkurser

Har du några övriga frågor om att studera nederländska i Antwerpen?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig