ESL UAE language stay hero

Förenade Arabemiraten

Utmärkt, 39 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Förenade Arabemiraten

Språkresor till Förenade Arabemiraten

Att besöka Förenade Arabemiraten är som att ta en resa genom historien, från det förflutna till framtiden. Detta är ett land där höga, moderna skyskrapor och lyxiga hotell möter gamla moskéer i en härlig blandning av den gamla världen och den nya. Resenärer från hela världen har kommit till UAE för att uppleva dess rika kultur och ett starkt internationellt samhälle har bildats i landet som resultat. Att lära sig engelska i UAE är din chans att uppleva en verklig storstadsmiljö och se en av dess vackra, snabbväxande städer breda ut sig inför dina ögon!

Engelska kurser i Förenade Arabemiraten

Vanliga frågor om Engelskakurser i Förenade Arabemiraten

Varför välja en kurs i engelska i UAE?

UAE är en av världens moderna turistmetropoler och med sandstränder, nöjesfyllda atmosfär och otroliga, rekordbrytande arkitektur, är det inte svårt att förstå varför! UAE är också den arabiska världens ekonomiska hjärta och som sådant har det lockat en stor mängd internationell verksamhet och turism. I hela landet talas engelska som det universella språket bland det stora antalet nationaliteter i de större städerna. Att lära sig engelska i UAE innebär att du anpassar din engelska till en verkligt internationell miljö och personligen upplever några av de mest fantastiska sevärdheterna i den moderna världen!

Var kan jag studera engelska i UAE?

UAE är ett mångfacetterat land. Det finns många städer och destinationer i landet att resa till. Det mest kända och populära alternativet att resa till i UAE är Dubai. Att lära sig engelska i Dubai är det perfekta tillfället att uppleva allt som UAE har att erbjuda och mer! Din språkreserådgivare på ESL kommer att ge dig gratis, personlig rådgivning hur att hitta din idealiska kurs i engelska i UAE.

Fördelar med att studera engelska i UAE med ESL:

  • ESL-kvalitet. Vi arbetar bara med ledande skolor och bygger en nära relation till dem för att säkra att du får den bästa språkkursen.
  • Hjälp och vägledning varje steg på vägen. Vi erbjuder personlig rådgivning, och du betalar inte ett öre för det. Våra språkreserådgivare är här för att se till att du alltid får ut det mesta av möjliga våra kurser.
  • Ett snabbt sätt att lära sig ett nytt språk. Även om varje student är unik, är det bästa sättet att lära sig en ny färdighet genom träning och i UAE får du träna engelska varje dag!
  • En ny kultur. En språkresa är en erfarenhet som du aldrig kommer att glömma, eftersom den ger dig väsentliga färdigheter, både i kommunikation och i livet!
ESL UAE which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse