esl russian course hero

Ryska

Ryskspråkiga destinationer

Språkkurser i ryska utomlands

Ryska, språket i världens största land, med över 150 miljoner invånare över två kontinenter, är ett av världens mest betydande och inflytelserika språk. En rysk språkresa utomlands öppnar dörrarna för dig inte bara i Östeuropa, men i hela världen – och du kommer också att uppleva en unik, spännande kultur medan du lär dig språket! På ESL har vi hjälpt språkstudenter i över 20 år och vi har insiderkunskapen du behöver för att hjälpa dig att sätta ihop din perfekta språkkurs i ryska utomlands.

Ryskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information
esl russian course hero
Testa din Ryska-nivå online

Ta reda på vilken Engelska-kurs som passar dig bäst.
Gör vårt gratis, snabba språktest online

 

Vanliga frågor om att studera Ryskska utomlands.

Varför studera ryska utomlands?

Ryska är ett av Europas nyckelspråk, då det talas inte bara i hela Ryssland, utan i många av de länder som en gång stod under Sovjetunionens inflytande. Ryska är än idag ett viktigt affärs- och handelsspråk i Israel, Armenien och många länder i Östeuropa. Med den ryska ekonomiska boomen, är en språkkurs i ryska utomlands ett välkommet tillskott i vilket internationellt CV som helst och att lära dig språket låter dig uppleva det sanna Ryssland – ett land som länge gömt sig bakom språkbarriären.

Vilka är fördelarna med en språkkurs i ryska utomlands?

  • Du kommer att uppleva en total fördjupning, genom att tala och höra ryska i en autentisk miljö.
  • Du utforskar de rysktalande ländernas rika kultur och får själv uppleva den på nära håll.
  • Dina erfarenheter förbättrar ditt CV och din internationella språkprofil.
  • Du kommer att kunna kommunicera med folk i Östeuropa och med utlandsryssar.
  • Du kommer hem med minnen av ett nytt land och en ny kultur du aldrig glömmer!

Vart kan jag göra en rysk språkresa utomlands?

På ESL erbjuder vi en mängd olika språkresedestinationer och det gäller även för ryska. Vi erbjuder kurser i Ryssland, Lettland och Ukraina, så du kan välja bland olika städer – och kulturella erfarenheter förstås! Från världsberömda städer som Sankt Petersburg och Moskva i Ryssland, till Kievs gyllene spiror i Ukraina eller till mötespunkten för Öst- och Nordeuropa, Riga i Lettland … du har mycket att uppleva vart du än väljer att resa! Utforska våra ryska språkresor utomlands och se vart ESL kan ta dig!

How to evaluate your Russian level? 

If you wish to know your Russian level before enrolling in a language course abroad, you can take our free online Russian test. You will receive an immediate assessment of your Russian level according to the Common European Framework of Reference for Languages. The final result will give you an idea of the areas where you are strongest and those where you should work on. Furthermore, it can be used to choose the right level for your Russian language course. 

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero